GR235I3K napisał(a):
Jeżeli chcesz mogę wstępnie obejrzeć to auto, ale czuje w moczu że auto zrobione na tzw sztuke
Po wrzuceniu numeru tel widać że w styczniu gość sprzedawał to auto za 11900 z dopiskiem ze sprowadzony z Niemiec ... W styczniu też sprzedawał jakąś cordobę a wcześniej jeszcze inne auta. Węszył okazję i nie pykło ?
Gdyby było warte swojej ceny to już dawno okoliczni handlarze by to zgarneli dla pobliskich rolników
Jezeli jestes z okolicy i to dla ciebie nie problem to jasne, podjedz i zobacz co to za sztuka. Bede bardzo wdzieczny i spokojniejszy ze nie przegapilem 'okazji' na wymarzone auto
Ja dodam tyle ze kontakt z sprzedajacym jest dla mnie dosc trudny. Od 3 dni prosze o wiecej zdjec na mail, wykonalem do niego kilka telefonow w sprawie uzyskania VIN'u i zawsze ta sama odpowiedz- bedzie na pana mailu za godzine 2/3 a nie mam nic do teraz.
Morgi jestem z okolic Bolesławca/Zgorzelca ( przy granicy niemieckiej ), dlatego szukam tez c4 quattro na niemieckich portalach. Jak narazie ciezko o ciekawy egzemparz w dobrej cenie.