jakub33 napisał(a):
A wspieranie zboczen, niekontrolowanej imigracji, utrzymywanie nierobów z Afryki i bliskiego wschodu, czy tutejszych z publicznych pieniędzy to nie są lewackie postulaty? To wszystko popiera w/w "konserwatysta".
Jakbym nie potrafił czegoś uargumentowac to o tym bym nie pisał, Ty za to błyszczysz elokwencja i masz argumenty niezaprzeczalne na wszelkie tematy, daj spokój człowieku.
Pleciesz bzdury, bo rządy pisu ci się nie podobają i tyle, jakby to wszyszko co robi pis, robiła po, to jestem pewny, że by ci nie przeszkadzało.
Zwróciłeś wogole uwagę na kombinacje po z trybunałem?
Umknęło co nie, w mediach wtedy nie mówili, to skąd miałem wiedzieć.
Miej jaja i napisz otwarcie, że marzysz i nie tylko ty o powrocie platformy do władzy, lub innej nowoczesnej.
Bo źle o nas w europie mówią i konstytucję łamią hahaha
Nuuudaaaa!
O kopalniach nie będę dyskutował z tobą, bo swoje już napisałem i zdania nie zmieniam, może o stoczniach z arabskim inwestorami, ryboustwie, cukrowniach, nord strem, umowie gazowej itd POopowiadasz?
Nadal nie widzę związku między T. a "lewactwem". Np: wpuszczaniem/niewpuszczaniem imigrantów a pojęciem lewacki. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. No chyba, że episkopat i abp. Hozer to wg ciebie też lewacy. Jeśli p T. promował zboczenia powinieneś zgłosić to do stosownej prokuratury. Poważnie. Takie zachowania należy piętnować.
No i skąd ten pomysł, że mi się rządy PiS nie podobają? Przecież dług publiczny leci na morde, ZUS na plusie, gospodarka rośnie jak na drożdżach, korupcja i nepotyzm spółkach skarbu wyplenione, jesteśmy pionierem energetyki węglowej, podatki coraz niższe. Ba, piniedzy mamy tyle, że wydamy dwa miliardy na remont prawie nowych torów z Warszawy do Poznania.
Mało tego, nasza dyplomacja odnosi spektakularne sukcesy, po ujarzmieniu Łukaszenki, odzyskaniu wraku spacyfikowaliśmy wreszcie UE a V4 wzięliśmy za mordę. Armia rozkwita. Czekam jeszcze na efekty reformy edukacji, sieć szpitali i repolonizacje mediów, zwłaszcza tych, które ekipa jarkacza sprzedała swego czasu za psie pieniądze Szwajcarom.
Ręce same składają się do oklasków.