Henryyy napisał(a):
Panowie błędy pokasowane żadne zapłony nie wypadają ponownie , brak błędów silnik prima sort , ale
ale zawsze pojawia się nowe ale
potrzebuję niestety dostać nową flanszę i te łożyska które tam są tzn cały komplet najlepiej półoś kompletna prawy przód + flansza prawy przód + łożysko + simering , wszystko prawy przód audi a6c5 4.2 299ps avant quattro lift , pomożecie ? wiem , że wasza wiedza jest o wiele większa od mojej wspólnie jakoś się uda znaleść komplet który poszukuje i w (miarę) nie kosmicznych pieniądzach
bo ogólnie jest tak łape za półoś i widze że flansza rusza się góra dół , wokół flanszy sucho wycieku żadnego nie ma , i jest tak; jade w prawo auto normalnie się prowadzi jeżdzę po rondzie to przęsie budą jakbym na kwadratowym kole jechał koła już sprawdziłem wyważyłem ponownie dla świętego spokoju przegub zew nie stuka , co do wewnętrznego to delikatnie przy dodawaniu gazu jak posadze kogoś za kierownicą i ja na prawym fotelu to czuje że koło jakby myszkuje ale najgorsze że przy tym skręcie w lewo tam wali tą prawą stroną no i tutaj po prowizorycznym obejrzeniu , mówie łape za półoś ruszam nią i widze jak to co wchodzi do skrzyni rusza sie góra dół tak, 2mm coś koło tego... i teraz nie wiem czy to krzywa półoś czy ta flansza rozwalona czy jakieś tam w środku łożysko i jak tą flansze wyjąć .....