.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.mar.2025 19:19:46

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 13.kwi.2017 18:21:07 
Użytkownik

Auto: Isia A14NET/było ZB Z19DTH
bloku napisał(a):
1 i 2. Zarat wiele z Twoich pytań można rozjaśnić (w laicki sposób ale ja to tak odbieram czytając zeznania świadków i opisu lotu). Chociażby na pierwsze, schodząc nisko samolot już trącił drzewa gubiąc przy tym poszycie ale to nadal umożliwiało mu lot. Idąc dalej, dlaczego się na brzuch odwrócił? Prawa fizyki. Skoro z jednej strony skrzydło natrafiło na opór, mały czy duży bez znaczenia to zaczyna się kierować w tą stronę gdzie on wystąpił. Podobnie masz w aucie, Lewa strona hamuje mocniej auto idzie w lewo przysiadając.

W samolocie jest trochę inaczej bo to nie koła a siła nośna na skrzydłach powoduje zmianę kierunku. I dlatego samoloty przy skręcaniu podnoszą jedno a zniżają drugie skrzydło.
Samolot nie obróci się na plecy tylko stanie na boku, straci siłę nośną i spadnie. Wystarczy niewielką różnicą a samolot sam się przekrzywi.

Send with Tapatalk...

PostNapisane: 13.kwi.2017 19:27:38 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
Przeczytajcie mój post jeszcze raz i ponownie przeanalizujcie ile rodzin chciało ekshumacji (za czasów PiSu a nie po ich zwiezieniu do kraju). Bo dokładnie tego dotyczył mój wątek.

Kicaj zgodzę się, ale chodziło o zasadność że jest w stanie nie utrzymać poziomu lotu i przekręci się.

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 13.kwi.2017 20:35:41 
Użytkownik

Roger_35 napisał(a):
myszon90 napisał(a):
Nikt cie nie nadinterpretuje, nikt cie nie cytuje, mam wrażenie, że jesteś ignorowany przez większość towarzystwa...nikt nie zauważy twojej nieobecności tutaj...daj spokój... :/ :/

Cóż za merytoryczna wypowiedź, doprawdy. A jakaś odpowiedź na zadane pytanie? Nie? Ewentualnie fuck w przypadku braku argumentów, nieprawdaż, bo to Twój poziom jest. Chłopie, ogarnij się w końcu i daruj sobie te wycieczki osobiste, bo tylko sobie laurkę wystawiasz.

PS. Przynajmniej postaraj się, choć czasami, przeczytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, że ktoś mnie cytował...

Panie Roger, a nie lepiej przyjąć za pewnik, że dla niektórych jednostek wynik działania 2+2 jest kwestią wiary? Nie kalkulacji bazującej na wiedzy tylko właśnie wiary? Chcesz komuś zabronić wierzyć, że 2+2 = 5?

Dla wierzących zapis czarnych skrzynek, analizy techniczne i opinie 99,9 proc. ludzi, którzy się na tym choć trochę znają nie mają żadnego znaczenia. Bo wierzą i racjonalne argumenty nie mają tutaj żadnego zastosowania.

W tym wypadku problem polega wyłącznie na tym, że komedię z zamachem firmuje obecnie polski rząd wychodząc z założenia, że mu się to z jakichś względów opłaca. Mam nieodparte wrażenie, że się w tym temacie grubo myli :)

royal star 1300 tour de lux
mała rzecz a cieszy

PostNapisane: 13.kwi.2017 20:40:11 
Moderator

Dla rozluźnienia...mi exel ostatnio pokazał, że 2+2+2+2 jest 10... Potem po sprawdzeniu okazało się, że zaokrągla i nie pokazuje miejsc po przecinku gdzie było wszędzie 2,5 :D

PostNapisane: 13.kwi.2017 21:05:21 
Użytkownik

Kontrola to podstawa zaufania.
Józef Stalin
;)

mała rzecz a cieszy

PostNapisane: 13.kwi.2017 21:39:48 
Użytkownik

Auto: 80 b3 2.0 16v q
Roger_35 napisał(a):
myszon90 napisał(a):
jakub33 napisał(a):
Tylko kilka rodzin sprzeciwiało się ekshumacji i to one były dla większości mediów traktowane jako te normalne, reszta która chciała ekshumacji, to oczywiście oszołomy.

Czytając jeden post w tej dyskusji można śmiało stwierdzić, że jak rozbije się jakikolwiek samolot, a dowody wskazują na winę człowieka, to nie potrzeba jej wnikliwie badać, samolot od razu na złom, ciała pozbierać jak leci to trumien, nabić tabliczkę z nazwiskiem i do dziury.
Tym co się cokolwiek niepodobna, wmawiać, że są oszołomami niezrownowazonymi psychicznie.

Czas na nowe wytyczne dotyczące badań katastrof lotniczych.

jakub - ujął to bardzo ładnie... ;) ;) ;)
dodałbym jeszcze, że do wspólnej dziury wrzucić i najlepiej na miejscu wypadku, po co koszty robić... ;) ;)

I tak do zesrania, bo dzieci nie rozumieją. Dla liniowego pilota komenda "terrain ahead" i "pull up" oznacza, ni mniej, ni więcej, że już daliśmy ciała i należy w tempie ekspresowym odejść na drugi krąg, szczególnie, że gówno widzimy i nie mamy ILSa.

Proszę mądrale o mądrą odpowiedź, dlaczego nasi super piloci zignorowali te komunikaty kilkukrotnie??? KILKUKROTNIE!!!

Burdel, niechlujstwo, żaden zamach. Taka jest bolesna prawda, którą tak trudno zaakceptować. Nie schodzili by tak nisko, nie byłoby tematu.

I tylko tego dotyczył mój post.

PS. Nigdzie nie napisałem bredni, które łaskawie Panie Kubo zawarłeś w swoim poście, że nie należy badać wnikliwie i wrzucać do jednej dziury. Umiesz czytać ze zrozumieniem? Albo wskaż mi w moim poście takie zdanie...

PS2. Napisałem, że to cytat, i badanie każdej śrubki i składanie wraku do kupy wykonuje się tylko wtedy, kiedy nie jest znana przyczyna katastrofy, tu jest (patrz wyżej). Bardzo proszę o nie nadinterpretowywanie moich wypowiedzi, dziękuję.

Kolego gratuluję zaufania jakim obdarzasz towarzyszy ze wschodu , chcę tylko nadmienić ,że historycznie zostaliśmy wy...ni już kilka razy przez różne nacje włączając w to ich ,
dla mnie to jest podstawowym argumentem żeby im w nic nie wierzyć .

PostNapisane: 13.kwi.2017 21:47:55 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
mariuszj0808 napisał(a):
Roger_35 napisał(a):
myszon90 napisał(a):
jakub33 napisał(a):
Tylko kilka rodzin sprzeciwiało się ekshumacji i to one były dla większości mediów traktowane jako te normalne, reszta która chciała ekshumacji, to oczywiście oszołomy.

Czytając jeden post w tej dyskusji można śmiało stwierdzić, że jak rozbije się jakikolwiek samolot, a dowody wskazują na winę człowieka, to nie potrzeba jej wnikliwie badać, samolot od razu na złom, ciała pozbierać jak leci to trumien, nabić tabliczkę z nazwiskiem i do dziury.
Tym co się cokolwiek niepodobna, wmawiać, że są oszołomami niezrownowazonymi psychicznie.

Czas na nowe wytyczne dotyczące badań katastrof lotniczych.

jakub - ujął to bardzo ładnie... ;) ;) ;)
dodałbym jeszcze, że do wspólnej dziury wrzucić i najlepiej na miejscu wypadku, po co koszty robić... ;) ;)

I tak do zesrania, bo dzieci nie rozumieją. Dla liniowego pilota komenda "terrain ahead" i "pull up" oznacza, ni mniej, ni więcej, że już daliśmy ciała i należy w tempie ekspresowym odejść na drugi krąg, szczególnie, że gówno widzimy i nie mamy ILSa.

Proszę mądrale o mądrą odpowiedź, dlaczego nasi super piloci zignorowali te komunikaty kilkukrotnie??? KILKUKROTNIE!!!

Burdel, niechlujstwo, żaden zamach. Taka jest bolesna prawda, którą tak trudno zaakceptować. Nie schodzili by tak nisko, nie byłoby tematu.

I tylko tego dotyczył mój post.

PS. Nigdzie nie napisałem bredni, które łaskawie Panie Kubo zawarłeś w swoim poście, że nie należy badać wnikliwie i wrzucać do jednej dziury. Umiesz czytać ze zrozumieniem? Albo wskaż mi w moim poście takie zdanie...

PS2. Napisałem, że to cytat, i badanie każdej śrubki i składanie wraku do kupy wykonuje się tylko wtedy, kiedy nie jest znana przyczyna katastrofy, tu jest (patrz wyżej). Bardzo proszę o nie nadinterpretowywanie moich wypowiedzi, dziękuję.

Kolego gratuluję zaufania jakim obdarzasz towarzyszy ze wschodu , chcę tylko nadmienić ,że historycznie zostaliśmy wy...ni już kilka razy przez różne nacje włączając w to ich ,
dla mnie to jest podstawowym argumentem żeby im w nic nie wierzyć .

Bo to był ruski samolot z ruską załogą (samobójców notabene), tak? Żaden ruski nie kazał im lądować, przypomnę. Dziękuję za uwagę.

PS. 2+2=5, i wszystko jasne...

PostNapisane: 13.kwi.2017 22:21:23 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF
Nie odnieśliście się do moich wątpliwości, tylko Bloku I Rko częściowo, gdzie Bloku - bez urazy - nie przekonujesz mnie.

1 i 2. Samolot uderząjąc w brzozę na wysokości 6,6 m - biorąc pod uwagę odległość kół od skrzydeł (ok 3,5 metra) - musiał lecieć 3 metry nad ziemią. Wyjaśnijcie mi jak to możliwe aby samolot mający rozpiętość skrzydeł 38 m mógł obrócić się na brzuch mając pod sobą 3 metry ? Odnośnie szczątek samolotu przed brzozą, może tu i racja, ale co w takim razie miało na celu takie zachowanie Rosjan?

Obrazek

3. A czy był ślad po ryciu kikutem skrzydła skoro ponoć samolot wykonał obrót na brzuch ? Przypominam, 3 metry nad ziemią...
4. Bloku, samolot jest ze metalu i stali. Tu 204 po scięciu kilkudziesięciu (!) brzóz wyglądał tak:
http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/wyp ... ka/72nbepf
5. Bloku, sęk w tym że w tych strefach nie było pożaru, a ciała poparzone...
6. Niezrozumiałeś chyba mnie, chodzi o kawałki samolotu które swobodnie wisiały na drzewie, tak jakby na niego opadły. Przecież przy kontakcie 55 ton z prędkością ponad 300 km/h brzoza powinna się złamać jak zapałka, a Tupolew powinien zgarnąć wszystko z niej.

o to mi chodzi:
Obrazek

Ponadto, nadal nie odpowiedzieliście mi na następujące, nurtujące mnie pytania:

Pytania związane z organizacją lotu:
1. Dlaczego wizyta została rozdzielona na 2 niezależne od siebie?
2. Jakie ustalenia były poczynione podczas wizyty Putina w PL we wrześniu 2009?
3. Dlaczego przyjęto że jest to lot cywilny skoro:
- leciała samolotem elita Państwa Polskiego, w tym generalicja
- samolot należał do pułku wojskowego
- samolotem sterowali wojskowi
- lot miał rangę lotu rządowego

Pytania związane z atmosferą i śledztwem toczonym po katastrofie podczas rządów PO-PSL:
1. Dlaczego nie przyjęto pomocy ze strony zagranicznych ekspertów tylko oparto się tylko i wyłącznie na ekspertach rosyjskich? A jeżeli Rosja odrzucała taką pomoc dlaczego rząd Polski nie oponował ?
2. Dlaczego rząd PO-PSL usilnie chciał stłamsić żałobę i integrację narodu wokół smoleńska m.in. poprzez działania operacyjne służb?
3. Dlaczego nie żądano od początku, aby wrak wrócił do Polski, mimo iż, takie plany miała komisja Anodiny?
4. Dlaczego tzw. seryjny samobójca dotarł do tak wielu ludzi związanych z katastrofą smoleńską?
5. Dlaczego Polska w 2010 roku na jesieni podpisała z Rosją kontrakt na dostawę gazu po cenach czterokrotnie wyższych niż cena rynkowa?
6. Dlaczego doszło do tak tragicznych pomyłek przy pochówku ciał? Gdzie byli nasi ludzie przy identyfikacji ciał i wkładaniu ich do trumien?

Czy uważacie, że całe procedury po katastrofie i śledztwo smoleńskiego za czasów PO-PSL było przeprowadzone rzetelnie i prawidłowo?

Powiem szczerze, że przez okres ok. 2 lat wierzyłem w ustalenia komisji MAK i Laska, ale własnie poprzez to co działo się potem zacząłem się nad tym zastanawiać.

Wyjaśnijcie mi też to nagranie i zachowanie ruskich w obliczu tragedii:

wersja ori:

wersja po obróbce:

Czy służby śmiałyby się w obliczu tragedii i śmierci prawie 100 osób?

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 13.kwi.2017 22:29:32 
Moderator

Pamiętaj, że ruscy to miejscami jeszcze ciemnota. Nie bronię ich bo nawet nie lubię kacapów. Nie mniej jednak nie wierze w teorie Macierewicza, wybuchy w samolocie i inne jego wizje, które nie mają podstaw ani twardych dowodów. Dla mnie było to splot nieszczęśliwych zdarzeń, które zaczęły się już przed startem. Wiele jest pytań a odpowiedzi mało...ale teorie spiskowe są dla mnie bardzo mało realne.

Będąc ratownikiem w karetce przez 2 lata widziałem co potrafi się stać z stalą, blachą i plastikami w samochodzie. Więc samolot również może się poddać.

PostNapisane: 14.kwi.2017 05:39:55 
Użytkownik

Proste doświadczenie z papierowym samolocikiem obetnij mu cześć skrzydła i zobaczysz co się stanie. Mnie zastanawia tylko, dlaczego nie zwracali uwagi na ostrzeżenia, nawet w aucie jak masz czerwona kontrolka to się zatrzymujesz.

100 C4...94'...2.2t...AAN,
...........................................................
HVAC

PostNapisane: 14.kwi.2017 08:18:04 
Użytkownik

rk07554 napisał(a):
...
Panie Roger, a nie lepiej przyjąć za pewnik, że dla niektórych jednostek wynik działania 2+2 jest kwestią wiary? Nie kalkulacji bazującej na wiedzy tylko właśnie wiary? Chcesz komuś zabronić wierzyć, że 2+2 = 5?

Przecież sam jaśnie prezes, naczelnik i wszechrządzący powiedział, że nikt mu nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe :D Więc do czego pijesz? :D :D :D

[quote="myszon90"]...

PR? Przeczież ten człowiek sam kreował swoją postać i to, w jaki sposób jest postrzegany:
-> chichranie z tuskiego, kiedy ten próbował coś po angielskiemu powiedzieć
-> chamskie klepanie w plecy
-> próba podsiadania tuskiego/rostkowskiego, gdzie nie było dla niego miejsca, bo było miejsce dla premiera i ministra finansów
Podrzucić filmiki (wszystko jest uwiecznione), czy sam sobie wyjutubujesz?
Stare porzekadło: "Jak Cię widzą, tak Cię piszą"
Dziękuję :)

Zarath. jeśli zarezerwujesz sobie chwilę czasu pooglądaj wypadki lotnicze sfilmowane amatorskimi, bądź przemysłowymi kamerami, polecam również obejrzeć kilka odcinków "Katastrofy w przestwrzach". Osobiście obejrzałem tego sporo i wiele wątpliwości (czy jest możliwe) może niedowiarkowi rozwiać.
Rok temu Basket mówił o wypadku lotniczym, kiedy nad płytą lotniska samolot obrócił się do góry kołami. nie pamiętam numeru lotu, ale to był jeśi dobrze pamiętam samolot UPS. Przejrzysz filmiki na jutubie, na pewno na to trafisz.
Dyskusja jak bumeraang wraca co roku, dostęp (przynajmniej) do większości kwitów obecna ekipa posiada od nemal dwóch lat, komisja obraduje, bierze kasę i nic z tego nie ynika, do tej pory tylko wymyślają coraz to nowe niedorzeczne teorie, których nie potrafią podeprzeć faktami/dowodami. Tylko "mam dowody, ale figę z makiem pokażę!"
Szczątki porozrzucane to żadna nowość dla każdego, który łyszał o czymś takim jak fizyka :) Jak w wypadkach lotniczych, tak i w wypadkach samochodowych po zderzeniu następuje rozrzucenie części we wszystkich kierunkach. Ile razy było pisane, że wyrwało silnik i leżał kilkadziesiąt metrów od miejsca wypadku, albo motocyklista leżał kilkadziesiąt metrów od uderzenia?
Naprawdę to takie trudne do ogarnięcia?
A leje po katastrofach lotniczych to nie jest rzecz normalna, Spodziewałeś się leja jak w Lockerbie? :D

Obrazek Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

PostNapisane: 14.kwi.2017 09:39:56 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):

Pytania związane z atmosferą i śledztwem toczonym po katastrofie podczas rządów PO-PSL:
1. Dlaczego nie przyjęto pomocy ze strony zagranicznych ekspertów tylko oparto się tylko i wyłącznie na ekspertach rosyjskich? A jeżeli Rosja odrzucała taką pomoc dlaczego rząd Polski nie oponował ?
2. Dlaczego rząd PO-PSL usilnie chciał stłamsić żałobę i integrację narodu wokół smoleńska m.in. poprzez działania operacyjne służb?
3. Dlaczego nie żądano od początku, aby wrak wrócił do Polski, mimo iż, takie plany miała komisja Anodiny?
4. Dlaczego tzw. seryjny samobójca dotarł do tak wielu ludzi związanych z katastrofą smoleńską?
5. Dlaczego Polska w 2010 roku na jesieni podpisała z Rosją kontrakt na dostawę gazu po cenach czterokrotnie wyższych niż cena rynkowa?
6. Dlaczego doszło do tak tragicznych pomyłek przy pochówku ciał? Gdzie byli nasi ludzie przy identyfikacji ciał i wkładaniu ich do trumien?

Czy uważacie, że całe procedury po katastrofie i śledztwo smoleńskiego za czasów PO-PSL było przeprowadzone rzetelnie i prawidłowo?

Powiem szczerze, że przez okres ok. 2 lat wierzyłem w ustalenia komisji MAK i Laska, ale własnie poprzez to co działo się potem zacząłem się nad tym zastanawiać.

wersja ori:

wersja po obróbce:

A nie będzie znacznie szybciej jak wytłumaczysz sobie i nam dlaczego komunikat "Terrain ahead" i "pull up" zostały przez załogę olane? I dlaczego komunikat z wieży mówił, że minimum wynosi 100 metrów a samolot był momentami 3 metry poniżej pasa?

Potem można rozmawiać o atmosferze, błędach w śledztwie itd.

mała rzecz a cieszy

PostNapisane: 14.kwi.2017 09:40:26 
Moderator

Auto: Audi S4
Sporo masz Zarath pytan... szkoda ze takie tendencyjne.

Ale ok.
"Blaszane ptaki", kawałki, bomby termobaryczno bezgłośne, magnesy, sztuczne mgły, Putin, Tusk ,Merkel, Arabski, loty cywilny , wojskowy zmowa, ruscy kontrolerzy i sam Pan Bóg wie co jeszcze.
Powtorze po raz 101
System TAWS polaczony z wysokościomierzem wydaje komendę PULL UP !!!! - a to oznacza ze kpt statku powietrznego na pełnej mocy ma poderwać go do góry i tak jak pisał Basket - jedną nogą jesteś w grobie wiec ratuj siebie, pasażerów i maszyne!!!! - co robi załoga - przestawia wysokościomierz o 150 m... i grzeje dalej. I to jest FAKT zapisany w czarnych skrzynkach i w nagraniach z kokpitu.
To plus kozaczenie Błasika... które również jest nagrane ('dawaj zmieścisz się smiało) przesądziło o losie tych ludzi. Czy tak ciężko to pojąć ? Czy mogl to ustalić Tusk z Putinem w 2009 roku we wrześniu ? Czy na powyższe miał wpływ czy był to lot cywilny czy wojskowy ? Czy kazała to zrobić Merkel z Arabskim?? Wnioski we własnym zakresie.

Ale mam inne pytania

- o co pokłócił się Protasiuk z Błasikiem - co słyszał jeden z borowików na płycie lotniska przed lotem co tak wkrzurzyło Protasiuka ze to nie on meldował Prezydentowi samolot gotowy do lotu tylko Błasik
- o czym rozmawiali bracia K - w ostatnim polaczeniu telefonicznym.... wątek kompletnie pominięty i zlekceważony przez obie komisje
- czemu sp. Pan Prezydent latał do Katynia tylko w latach wyborczych a kompletnie zlewał ofiary katyńskie każdego innego roku

S4 B5 Avant quattro ..AGB.. szybka czarnulka

Była : B5 Avant quattro ..APU..
Była : B3 Limo ..SB..
Była : C4 TDi Avant quattro ..AEL..
Była : B5 TDi Avant quattro ..AFN..
Była : B3 Limo ..SF..
Była : B5 TDi Avant ..AFN..
Była : B5 TDi Limo ..AFN..
Była : B4 TDi Avant ..1Z..

PostNapisane: 14.kwi.2017 09:52:08 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
rk07554 napisał(a):
Zarathustra napisał(a):

wersja ori:

wersja po obróbce:

A nie będzie znacznie szybciej jak wytłumaczysz sobie i nam dlaczego komunikat "Terrain ahead" i "pull up" zostały przez załogę olane? I dlaczego komunikat z wieży mówił, że minimum wynosi 100 metrów a samolot był momentami 3 metry poniżej pasa?

Potem można rozmawiać o atmosferze, błędach w śledztwie itd.

Dzień dobry Panie rk07554.

Od jakiegoś czasu próbuję, aby powyższa wiedza była punktem wyjścia. Ale jak napisałeś, to jest kwestia wiary jednak, bo gdyby Panowie przyznali, że tak właśnie było, to cała reszta dyskusji o zamachach, bombach, sztucznych mgłach etc. warta byłaby funta kłaków. 2+2=5... ;)

PostNapisane: 14.kwi.2017 10:06:19 
Użytkownik

Ta dyskusja jest i będzie jałowa. Dopóki parówki, puszki po piwie, blaszane ptaki, wybuchy w szopie,dobijanie rannych są równoważnymi "argumentami" dla zapisów z rejestratorów i praw fizyki. Powyższe "argumenty" są wysokoenergetycznym paliwem dla utrzymania "religii smoleńskiej" i głosów elektoratu PIS. Na szczęście nie jest to perpetum mobile i kiedyś paliwo się wyczerpie. :)

PostNapisane: 14.kwi.2017 10:57:19 
Użytkownik

Komunikaty tusk z putinem dodali, żeby było wiarygodnie :D

Obrazek Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

PostNapisane: 14.kwi.2017 11:11:58 
Moderator

metyoo napisał(a):
Komunikaty tusk z putinem dodali, żeby było wiarygodnie :D

Wiem, że nie wypada przy takiej katastrofie ale...MADE MY DAY :D

PostNapisane: 14.kwi.2017 11:40:03 
Użytkownik

Miło mi :) Swięta w końcu radosne, nie ma co płakać :)
A taak całkiem poważnie to jaja z pogrzebu robią właśnie ci, którym "zależy na prawdzie".
Nawet naczelnik i bratanica już nie płaczą, bo banknotami łzy ocierają...

PostNapisane: 14.kwi.2017 12:39:51 
Użytkownik

a my tłuczemy w klawiaturę zamiast trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym
Wesołych Rodacy ;)

mała rzecz a cieszy

PostNapisane: 14.kwi.2017 12:45:25 
Użytkownik

http://natemat.pl/206057,nikogo-nie-byl ... iewicza?fb

świętoszkiem nie jest, ale sprzedał "prawdziwym polakom" takiego kopa w sranie, że chyba but został :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1