Uwaga podaje nowy link, ku przestrodze
https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-1-8-t ... ljZ00.htmlOtóż pojechałem do Gdańska w ten weekend oglądać inne auto, które nie spełniło moich blacharskich marzeń;)
Przy okazji podjechałem do Tczewa, obejrzeć auto z linku powyżej
Otóż...
-Klapa tył rok 03' i pordzewiała na środku pod szybą oraz środku klapy u góry (purchle)
-uderzona w prawy bok na środku ( drzwi przód i tył od 240 do 360mikronów na mierniku)
-Słupek środkowy brakło mi skali (mam do 1000mikronów miernik) :X
-Próg po prawej stronie nie był idealnie wyciągnięty przez co nie przylegał do plastikowej osłony)
-Maska miała pare przyrdzewiałych obić,ale oryginał
-Lewy reflektor wymieniony
-Tylne tarcze do wymiany, jak dla mnie
-Z przodu wężyki doprowadzające płyn do spryskiwaczy reflektorów, wykonane z węża ogrodowego( tak wyglądały)
-Po odpaleniu na zimno (bez problemu z uruchomieniem), ale coś z tyłu silnika "rzęziło" nie wiem co
-Sprzęgło około połowy (według mnie) -30km/h wbiłem 4 bieg, nic nie telepało
-Sama jazda na gazie- bez zastrzeżeń, przyspieszało płynnie, skrzynia ok, brak luzu na mechanizmie różnicowym.
-Nie słyszałem żadnych stuków w zawieszeniu
-Środek dość brudny,ale nie powycierany jakoś mega, oprócz kierownicy
Cena w ogłoszeniu 15900zł , od strzału 15000zł , myślę ,że to nie byłby koniec dla zdecydowanego..
I najlepsze... kończyliśmy oglądać, i zupełnie przypadkowo pojawił się, gość, który już od auta pytał czy jeszcze aktualne audi...
Odpowiedz handlarza "No, Panowie jeszcze oglądają...", pożegnaliśmy się i odeszliśmy do swojego auta, oczywiście koleś mega ogląda niby...skręciliśmy za róg, poczekaliśmy 2 minuty, wyglądamy a przyjaciel handlarza już wsiada do auta
Nie wierzyłem, że ktoś stosuje jeszcze takie sztuczki:)))
W każdym razie zrobiłem sobie wycieczkę niedzielną, niezbyt owocną