Zarathustra napisał(a):
Sklad rzadu to sprawa Premiera. To on bedzie z tego rozliczany, a nie Ty. Z Macierewicza przez te 27 lat zrobiono psychopatę, dlatego taki a nie inny zabieg, akurat uważam że to dobry minister wojny, bo poza paroma wpadkami widac ze jego długoterminowe dzalanie daży do odbudowy polskiej armii zrujnowanej za rządów poprzednikow - co niej po drodze i Merkel i Putinowi. Po drugie - ja nie jestem za zabijaniem dzieci.
Będzie rozliczana. Tylko dlaczego kłamała, że Macierewicz nie będzie ministrem? Taki zabieg. Tej ekipie wyjątkowo łatwo darujesz kłamstwa.
Kilka wpadek i niedociągnięć Macierewicza? Ty mi pokaż, gdzie tu są dociągnięcia, jak mówił Siara. Z Macierewicza nikt nie robi psychopaty. To on sam konsekwentnie i z zimną krwią to udowadnia. ( komisje smoleńskie, parówki,....., termobaryczne bomby). Teraz bawi się w genialnego stratega przestawiając dywizje pancerne. I ma w d.... opinie dowódców. A z WOT to mnie nie rozśmieszaj. Takie Szwejki ( nie obrażając pierwowzoru Haska, mojej ulubionej postaci) to mogą się na weekendy spotkać przy ognisku i pośpiewać gawędy harcerskie.
Znowu przekaz dnia: Merkel, Putin, zrujnowana armia, esbecy, ubecy. A może to Antek jest na czyimś żołdzie? Dopuszczasz taką przewrotną tezę? Wszystkich oskarżasz o ubeckie korzenie. Masakra.
Co do ustawy aborcyjnej, każdy ma swoje zdanie.