Wiem, ale oni nic nie zmienią, na siłę udowodnią przeciwnikom politycznym kradzież, a kolejni po nich udowodniom im itd. Talko, że nikt nie udowodni nigdy swoim i nie ma białych rycerzy. To jest dla mnie tylko pyerdolenie i strata czasu. Zajęli by się w tym czasie czymś co przynosi pozytywne skutki. Rozdziubywanie ran i znajdowanie winnych nic mi ani nikomu fizycznie nie daje - może tylko ewentualne poczucie, że ktoś za to beknął, albo poczucie że zemsta się udała (zemsta to ich głó∑ny motyw to widać - jakie to małe, to są po prostu mali ludzie o małych horyzontach i kurduplowatej moralności pseudo katolików). Nie ma z tego żadnych fizycznych korzyści. A jakby tak dla odmiany strali się polepszyć życie przeciętnemu polakowi? Albo zmiejszyć obciążenia podatkowe, pracy, małych przedsiębiorstw...? A jak szukają kasy to dlaczego nie opodatkują największej firmy w polsce - kościoła? Oni tylko robią wszystko pod publike i pod słupki wyborcze - 500+ to idealny przykład. Dlaczego po prostu nie sfinansują (bez dawania ludziom do ręki ani grosza): przedszkoli, żłobków, obiadów i wyprawek szkolnych? Byłoby to ogólnie tańsze - no ale mniej ludzi by dostało w łapę a to = mniej głosujących na pisiory = nie ołaca się, pomimo, że taniej, bo ciemny lud nie zauważy i nie wsyscy na namiestnika zagłosują To hipokryci jakich jeszcze nie było. Kradną tak samo, ale kreują się na whooy wie jakich świętych. SLD PO czy inni przynajmniej nie mącili oczu - kradli ile się da w ciągu kadencji albo dwóch bo wiedzieli, że potem ich wyyebią.... żarli z koryta aż do porzygu i potem znowu to jedli i srali pod siebie i tak aż ich ktoś od koryta siłą zabrał. Ci robia to samo, ale dodatkowo udają przy tym korycie, że mają dobre maniery, więc rzygają i srają pod siebie, ale za to mają założony ładny biały fartuszek. Misiewiczów mają takich samych jak inni przed nimi, co do kościła - tacy sięci to czemu nie posłuchają co papież i biskupi mówią o uchodźcach (tutaj ich popieram), ale dlaczego wybiórczo słuchają piewców swojej religii/sekty?
_________________ Audi A8 D2 4.2 quattro tiptronic '94 [ABZ/CML] [05.2007-teraz] V8 BMW E38 750iL '01 [M73B54TU/5HP30] [10.2017-09.2024] V12 Mercedes C200 4matic 9G-tronic '18 [12.2019-teraz] I4T Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2 Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014 Морготх Leśny Dziadek
|