Cześć Panowie Jako, że byłem czytelnikiem forum, a nie użytkownikiem, to pozwoliłem sobie poprosić Bila, o wrzucenie informacji o moim aucie do sprzedania. Szukałem tego auta ponad rok czasu, więc wiem jak ciężko znaleźć taki egzemplarz ze znaną przeszłością.
Nie jestem w stanie zagwarantować jak będzie spisywać się auto w przyszłości ale za to mogę szczerze odpowiedzieć na wszelkie nurtujące Was pytania. Osoby, które od soboty zdążyły wejść ze mną w kontakt są mile zaskoczone szczegółowością odpowiedzi.
Możecie oglądać fotki i próbować znaleźć jakieś wady ale możecie nie tracić czasu i zadzwonić do mnie lub napisać i dostaniecie wszystkie odpowiedzi.
Swego czasu byłem na kilku zlotach, potem na forum byłem nieaktywny (dom,rodzina itp.) ale to auto było spełnieniem moich marzeń o Audi i chciałbym, żeby przyszły użytkownik miał z niego tyle radości co ja przez długi czas. Jeśli coś z pośród wskazanych przeze mnie kwestii okaże się nie tak, to zawsze możemy spróbować to ująć w cenie.
Jestem od przyszłego tygodnia na urlopie, dlatego oglądających mam wstępnie umówionych na piątek i sobotę.
Pozdrawiam Jacek
|