mariuszj0808 napisał(a):
co do dostępu broni bez latania z papierami i pukania od drzwi do drzwi to mogę sobie kupić broń pneumatyczną do 17 J i broń rozdzielnego zapłonu ,
Ta broń z dżulami - to możesz sobie do puszek powalić
- do tego nada się dobrze.. ale .. broń rozdzielnego zapłonu to już broń, z którą nie ma żartów.
Mogę tu pisać godzinami o tej broni bo to temat rzeka..
Ale milo mnie zaskoczyłeś - chciało Ci się poczytać - no brawo TY
Może da się Ciebie jeszcze uratować z tej politycznej matni gówna i zaczniesz odważnie myśleć autonomicznie
Cytuj:
samo użycie broni palnej z pozwoleniem do obrony własnej jest problematyczne
Inaczej - każde użycie broni jest oceniane i interpretowane na pierdyliard sposobów.
Czyli mimo, że cham pijany wtargnął ci do domu i chciał cie przebić widłami , żonę sprzedać za wielbłąda {a dzieci zgwałcić (i tym razem nie był to ksiądz
) } .. to kiedy ubijesz to bydle z czystym sumieniem.. to Polski kochany sąd będzie się zastanawiał, czy aby widły które trzymał bandyta w ręku były dokładnie w ciebie skierowane.. i czy były właściwie ostre, czy miały homologacje na widły... i całą masę innych idiotyzmów.
Szukasz logiki ?
Powiem Ci tak
- zapomnij .. Tak właśnie chce władza oceniać zasadność obrony koniecznej.. czy to PSL , SLD, PO, PIS.
Chyba, że media wezmą się za tą sprawę.. wtedy nagle obrona konieczna wygląda ...jak obrona konieczna.
Broniłeś rodziny.. zabiłeś bydlaka, uratowałeś życia kobiety..dzieci..
Jak kiedyś zaczniesz zabawę z kolekcjonerską - zacznij od mośka - czyli Mosina. Ja uwielbiam tego drewniaka, choć kopie cholernik niemiłosiernie, ale jak popracujesz na spuście.. a zresztą sam się przekonaj Cytuj:
co do genetyki jesteśmy jednym z najbardziej jednolitych genetycznie narodów na świecie a nie koktajlem z całego świata , Hitler jak by się dowiedział jakim to koktajlem jest jego czysta aryjska rasa to by na zawał zszedł .
OOOO czystość genetyczna.. ostro dajesz
Wiesz.. Adolf nie miał wiki - więc wiedział to co mu powiedzieli
Gdyby wiedział więcej .. znalazł by innego wroga
metyoo napisał(a):
Austriacy są dość biali
A jak się opalają ?