Nie ma to jak być młodym wykształconym, z wielkiego miasta, tfu!
Tak jak dobro kraju miała poprzednia koalicja gdzieś, tak nigdy już nikt nie będzie miał!
Na tasmach ( nielegalnie nagranych hahaha) wyraźnie słychać, czym była dla nich Polska, obywatele i jej majątek, "kamieni kupa, ..j z tą Polską wschodnią, teraz paliwo może być po 7 zł, tym co spadnie ze stołu wszyscy się najemy, dorżnąć watahe, mówimy o sprawach państwowych, to płacimy za panstwowe, Giertych nawet ułożył Nowakowi historię, jak nie wpisywać zegarka, na Mozejki jest klient z Rosji" i wiele wiele innych przykładów.
Jak Sakiwicza nie trawię, tak tu przyznaje mu sto procent racji co do reparacji od Niemiec.
https://youtu.be/HRhstAkOe10Kilka postów wyżej, ktoś wspomniał, że ludzie wstydzą się głosowania na PiS, mnie jak ktoś pyta, to odpowiadam jak jest, czyli nie głosowałem, ale w niektórych kwestiach popieram, wśród moich znajomych często słyszę podobne zdanie, lub że głosowali.
Co do wyborców PO nawet tych zatwardzialych właśnie widzę wstyd, twierdzą że nie głosowali na PO, że na nowoczesną oddali głos, czego się też wstydzą.
Ja nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy są w stanie oddać głos na tą bandę złodziei, serio nie wiem co nimi kieruje, chyba tylko nienawiść do Pisu, bo innego wytłumaczenia sobie nie wyobrażam.
Rządzili, znów chcą rządzić, a w głównych kwestiach, jak choćby sądownictwo, nie mają nawet swoich propozycji, tylko krytyka wszystkiego, nic wiecej, jak takie coś można popierać, nie rozumiem serio