Dred napisał(a):
Milo powiedz mi skąd wiesz że przebieg nie oryginalny??? może po kolorze nadwozia?
skoro czegoś nie jesteś pewien w 100% to się nie wypowiadaj sory za ten ton ale nie lubię takiego gdybania i teoretyzowania!!!
a co do tego autka to 2.6 + automat wcale nie daje rewelacyjnych osiagów 2.8 Automat w c4 ma ponad 10, 0 do paczki więc 2.6 nie bedzie wiele lepszy!!!
po za tym autko w automacie to wygoda!! jeżeli dla Twojej żony to pomyśl poważnei tylko przed zakupem sprawdź dobrze skrzynie bo jak się coś zwali to już nie są zbyt małe koszta
pozdrawiam
Fakt ze kolor nie jest za ciekawy
ale mogło ze słońca stracić wygląd.
Skąd tak pisze bo z doświadczenia wiem ze auta 11letnie nie mają 100tyś przebiegu.
Wystarczy iść na giełde do Mysłowic koło Katowic i zobaczysz w 99% aut przebieg 100 tyś.Nie waże czy to jest A4 z 01r czy A4 96 czy B4 93 wszystkie mają taki przebieg. Zastanawiające
Byłem sprzedać passata z 97 przebiegiem 190tyś i każdy mi marudził ze wysoki przebieg a obok stało A4 110 tyś z łysą kierownicą.( a moja miała jeszcze pory w kazdym miejscu)
Dlatego Passat się sprzedał a Audi nie.
Jak ta 80 ma na prawde taki przebieg to bedzie rodzynkiem wartym spokojnie 18 tyś