https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-s ... z38D6.htmlWitam
Pierwszy raz będę kupować droższe auto. Głównie ma nim jeździć moja żona, ale skoro i tak ja będę płacić to szukam czegoś co mi się podoba. Auto będzie pełniło też funkcję auta rodzinnego na wakacje i weekendy.
Żonie zależy na tym by w miarę wysoko wiedzieć o czuć się bezpiecznie. Dlatego mocno w grę wchodzą różne sportage Qashqai itp nówki bo można je dostać w okolicy 90k.
Tutaj mamy 3 letnie audi z małym przebiegiem. Nowe kosztowało min 220k więc dużo straciło na wartości a to nadal świetne auto. Na pewno jest bardziej komfortowe i bezpieczne niż jakieś daleko wschodnie wynalazki, no ale kobieta też ma swoją wizję
Cena zakupu to jedno, ale zastanawiam się nad kosztami użytkowania.
Paliwo będzie porównywalne,ubezpieczenie też, ale zastanawiam się jak z serwisem tego audi? Jeździmy 15k km rocznie więc nabijamy przez 6 lat do około 150k km. Ja osobiście nigdy auta z nawet takim przebiegiem nie miałem
raczej jeździłem tanimi zużytymi autami.
Cena wydaje mi się przystępna i jest do negocjacji chyba że ktoś widzi tu jakieś ale?
Następna sprawa to kradzieże. Jak wygląda z tym modelem? Żona pracuje w centrum miasta i regularnie parkuje w jednym miejscu więc ewentualni złodzieje prędko ją wyhaczą.
Ostatnia sprawa to jeżeli możecie poradzić coś odnośnie finansowania w leasingu takiego auta na firmę to będę wdzięczny.
Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka