Widziałem, jak dla mnie szkoda zachodu. Szyba przednia wymieniana na jakiś najtańszy zmienik, pierwszy raz widziałem szybę takiej marki. Reflektory przedni też każdy z innej parafii. Auto sprzedaje handlarz, który niby wziął to auto w rozliczeniu. Nic o aucie nie wie. W ogłoszeniu 2005r produkcji, a data pierwszej rejestracji 04.11.2004
Auto ma silnik 2.0TDI BKD 16v 140KM czyli z teoretycznie wadliwą głowicą. Tylna wlepa w bagażniku ledwo czytelna, numeru VIN z niej nie rozczyta. W ogłoszeniu przebieg 260 tys km a dzisiaj widniał już 279tys km na cyfroblacie ( ciekawo jaki w rzeczywistości) , co od 20 tys km nie może ją sprzedać..hehe. Lakier z licznymi purchlami, naliczyłem z kolegą 5 miejsc gdzie pewnie za chwilę wyjdzie rdza. Lakier cały spolerowany lub nałożony wosk koloryzujący bo w zakamarkach widać resztki, ale raczej to polerka. Na kołach opony zimowe nadające się na śmietnik. Nie przystąpiłem nawet do targowania a Pan powiedział, że za 15500zł odda. W aucie nie nie działa wentylator dmuchawy, handlarz mówi, że to naprawi oraz , że klima działa. Auto przyśpiesza normalnie, silnik chodzi bez dziwnych odgłosów. Lekkie drgania kierownicy przy hamowaniu (może to tarcze, albo wina ściętych od zewnątrz opon) Wnętrze na moje oko w miarę zadbane, tak bym dał -4 w skali szkolnej.
Auto z polskiego salonu, ale książka zaginęła. Dla zainteresowanych podaje do sprawdzenia nr rejestracji WY3549H data pierwszej rejestracji 04.11.2004 numer VIN WAUZZZ8PX5A043617
Podejrzanie też było nalane bardzo dużo płynu chłodzącego z 1,5cm powyżej max.
Ciekawostka:
20.02.2015 Ostatni zarejestrowany stan licznika: 245 118 km
24.02.2015 Zmiana właściciela
Właściciel: osoba fizyczna
Województwo, w którym pojazd zarejestrowano: mazowieckie
30.03.2016 Ostatni zarejestrowany stan licznika: 235 066 km
Handlarz zaraz po zakupie zrobił korektę..hehe Chyba to auto nie może sprzedać od 2015r.
Ja odpuszczam
i odradzam