Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Ci z Orlenu poprostu coś z banią nie mają do końca OK, nie znaczy to że każdy pisior taki jest. Znam wielu wyznawców Jaro i są to normalni ludzie.
Na Twoim miejscu też bym nie odpuścił.
@ravv
Cytuj:
Kieruje od 2015,
niom, kieruje od 2015
Cytuj:
przekupił ludzi,
czyżby znów pijesz do 500+? wolę to niż milionowe czy miliardowe przekręty i wpychanie kasy oligarchom III RP (tak, ale nie było przecież tak, nie było afer, kasa w budżecie się zgadzała i lud niech ma ciepłą wode w kranie, weźmie kredyt, zmieni prace, a najlepiej niech wypierdziela na wyspy jak się nie podoba)
Cytuj:
ukrył w kampanii siebie,
a myślałeś że będzie on na bilbordach po tym jak go media III RP zeszmaciły? litości..
Cytuj:
Macierewicza, Smoleńsk,
i dobrze, ja czekam na wyjaśnienie sprawy, bo uważam że pisanie raportu pod gotowy wynik nie jest wiarygodne lekko mówiąc.
Cytuj:
manipuluje
czym manipuluje, gdzie, przykłady podaj, bo takie pierdzielenie to własnie jest manipulacja w twoim wykonaniu
Cytuj:
po prostu gra nieczysto i to jest mistrz?
to się nazywa polityka, myślisz że donaldinio to ostoja czystości i honoru?
Cytuj:
Nie mam oczywiście dowodów ale jak dla mnie ze "Sową" tez miał coś wspólnego.
taa.. on nie, ja obstawiam służby, tylko sprawa wymknęła się z pod kontroli, no ale ja mam takie same tutaj dowody jak ty, więc gadka bez sensu
Cytuj:
Każdy ma inne sposoby walki o władzę ale te które prezentuje pis są żenujące.
może żenujące, ale po 2 latach ciągle są liderem sondaży, więc nie takie złe te ich sposoby
Cytuj:
Teraz krzyczą precz z komuną? Żałosne.
Po owocach ich poznacie.
Cytuj:
To tak jak takie popychadła z podstawówki, siedziały cicho a teraz odbijają sobie te gorzkie lata.
Ta, znów ta sama retoryka.. nudne to już.