nie no, trzeba przyznać, że artykuł/strona to genialna pożywka dla wielbicieli teorii spiskowych. swoją drogą nawet nie wiedziałem o istnieniu takiej rewelacyjnie wiarygodnej strony
w sumie nie wiem o wielu stronach, ale może dlatego, że nie szukam na siłę.
Co do tych szpeców z podkomisji. Wytłumacz dlaczego ci geniusze z NASA i innych hamerykańskich agencji nie mają żadnego doświadczenia w badaniu wypadków lotniczych, a ci, którzy widzieli ich dziesiątki, setki są oszustami, którzy na prędce uknuli z ruskimi "jedyną słuszną" wersję wypadku, który rzekomo był zamacham, na który do tej pory nie przedstawiono dowodów. To, że ktoś gdzieś pracuje nie oznacza, że jest tam czołowym specjalistą (była teściowa mojego brata zawsze mówiła, że w szkole pracuje - i to prawda, ale nie jako nauczyciel, tylko kucharka
) Nawet te "nowe" nagrania, obrobione pod okiem antoniego na to nie wskazują
Nie twierdzę, że nie popełniono błędów podczas dochodzenia, a sekcje i ciepanie szczątków do trumien to już czyste skoorwysyństwo. Ale jak miało być szybko (a miało być) to nie może być dobrze! Jak to Basket prędzej wspomniał pooglądaj "katastrofę w przestworzach" - najlepiej odcinki opowiadające o wybuchach i spostrzeżeniach specjalistów badających zapisy czarnych skrzynek.
Co do sikorskiego rozsyłającego texty do partyjnych płotek z narracją to chyba nic nowego w naszej polityce? Nie od dziś o tym wiadomo, ale szczerze w to wątpię, żeby w wiadomościach pojawiło się cokolwiek dot. przyczyn i winnych katastrofy. Ale ja wiem, nawet na miejscu katastrofy, rudy nie mógł wytrzymać, żeby z władziem przybić piątkę z uśmiechem na ustach.... ech.....
Ja na ten temat dyskusję kończę, bo i tak nie pozwolisz sobie wytłumaczyć. Kolejna dyskusja za rok