Witam kupilem jakies 2 miesiace temu a6 kupujac bylo wszystko ok a przynajmniej tak to wygladalo problem polega na tym ubywa plyn chlodniczy kopci na bialo dodam ze dpf klapki chlodnica egr jest wywalona zaslepiona wgrana inna mapa robil to poprzedni wlasciciel do czego oczywiscie sie nie przyznal mechanicy mnie zbywali poniewaz nie maja czasu okres wakacji jeden znajomy bardzo dobry mechanik serwisant w reno od 15 lat zucil mi na to okiem i stwierdzil ze czuje rope w spalinach pozniej zapytal czy nie ubywa mi olej sprawdzil turbo jest spory luz i zglupial auto ma moc jedzie bardzo dobrze olej nie ubywa korek wymieniony od zbiorniczka zbiorniczek raczej wyglada ze jest ok lecz ten mechanik moj znajomy doradzil ze trzeba go wymienic i jezdzic obserwowac plyn bo nigdzie indziej nie widzi wycieku ale nie mam takiej mozliwosci poniewaz samochod okropnie kopci i jeszcze dodam ze test uszczelki byl robiony i sa ok na plynie co zmienia kolor i pytanie wtrysk turbo czy to i to i jeszcze cos ???
EDIT Zarath: Poprawiłem nazwę wątku zgodnie z Regulaminem forum, następnym razem proszę stosować się do zapisów REGULAMINU i nazywać wątki poprawnie. Ponadto, nie pisz posta pod postem tylko EDYTUJ
|