greg a8 napisał(a):
nie pisz ze 32v pali tyle co 40v bo mnie rozbrajasz.kup sobie 40v i wtedy zabieraj glos na temat tegoz silnika
To się tyczy właśnie Ciebie, abyś sobie najpierw kupił 3,7 40v, a póżniej zabierał głos.
Ja w postach na początku tego tematu podałem spalanie dokładnie motorów AQG 3,7 40v i AKG 4,2 32v, czyli pojazdów które aktualnie posiadam.
Ty w kolejnym poście:
greg a8 napisał(a):
ze spalaniem w miescie to przesadzasz.ja mam 4.2 40v model 2001
Nie napisałeś, że masz 3,7 40v, więc żeby to napisać zastosuj się do swojej rady.
Ja napisałem w paru postach, że jest to nie możliwe, i dlaczego tak sądze.
Na jakiej podstawie tak stwierdziłem, czyli linki dotyczące spalania podane przez klubowiczów, jak i linki do jednej ze stron gdzie jest podane spalanie.
Dorośnij trochę człowieku i daj parę konkretów, linki, gdzie są jakiekolwiek materiały popierające twoje zdanie itp.
I nie myl AKP z Fan Klubem " Przyjaciółki".
Paplać to ty potrafisz. O tak!!!
A jak trzeba trochę konkretów to cisza.
A tak poza tym, pomimo że użytkujesz A8, to twoja wiedza o nim, jest tak minimalna, że nie wiem co o tym myśleć.
Ja mam też kolegów, którzy posiadają A8/S8 w starej, po liftingu, i nowej budzie, i różne rzeczy słyszałem, ale o takim spalaniu jeszcze nie.
Czytam posty na różnych stronach i o takim spalaniu nie czytałem, ale o bliskim mojego, Tak.
Reasumując, nie masz konkretów tylko bla,bla,bla, bla...
to nie odpowiadaj na tego posta, bo to będzie masło maślane.
A tak na marginesie to ile ci palił 4,2 32v, oczywiście w polsce.
Teraz już możesz sobie ściągnąć film, jak wygląda spalanie w praktyce.
ADAM 12 napisał(a):
drugie primo: darm mam nadzieje że to nie ty trzymałeś tą kamerę bo posądzę cię o jakieś odchyłki
Z przykrością, ale potwierdzam.
Poza tym z trzymaniem kamery nie ma wielkiego problemu przy automacie,
tylko z pilnowaniem żeby obiektyw był skierowany ma drogę lub
liczniki, z tym jest problem , ponieważ rozprasza.
Gorzej, jak trzeba wykonać szybko jakiś manewr, wtedy przeszkadza, to fakt.
Choć moja rodzina na takie nagrania nie może patrzyć!!!
Wkrótce nagram film z 4,2 300KM w roli głownej, to jazda będzie lepsza.
GWARANTUJĘ!!!