Witajcie Panowie.
Zabieram się do dalszego poprawiania mojej eski zakupionej pół roku temu
i mam kilka pytań :
1 Jak to jest z tą osłoną pod silnik bo kurcze nie mogę do tego dojść - bo wszędzie coś jest napisane, że przed i polift inna, że są takie w całości i dzielone na 3 itd itd itd - mógłbym prosić o jakąś ofertę z allegro jaka to ma być ? Moja s3 rocznik 99
2 Jak wygląda łapa/poduszka silnika, dolna, bo przy dodawaniu czy ujmowaniu gazu słychać uderzenie - pytam bo też podobno różnią się zależnie od rocznika, lift lub nie lift itd
3 To może wydać się śmieszne pytanie ale... jak włączyć przednie przeciwmgielne i tył, o ile ma ? Bo halogeny mam z przodu ale czy one robią za takowe ? Proszę nie śmiejcie się tylko hahaha
bo symbol tylnej przeciwmgielnej mam na panelu ale ni cholery nie idzie włączyć, po prostu nie obraca się.
4 jak myślicie - co może szumieć podczas jazdy. Tak w skrócie - jak zapomnę i zostawię na ręcznym to szum jest nie do zniesienia ale szczęki odbijają bo sprawdzam praktycznie za każdym razem z przewrażliwienia, kiedy zostawiam na biegu jest akceptowalnie. No i np przy skręcaniu słychać popiskiwanie a przy cofaniu takie przerywane głośne jakby jęknięcia. Wiem że to mogą być rożne rzeczy bo to rezonuje i niesie po podwoziu ale tak na oko ?
Będę wdzięczny za każdą pomoc, z góry dzięki. No i jeśli nie to miejsce na taki wątek to proszę o przeniesienie bo nie miałem pojęcia gdzie to to dać