Luki147 napisał(a):
Baskecior napisał(a):
Luki147 napisał(a):
Wrzucam tutaj , gdyż będzie to miało większy zasięg niż w dziale "ciekawe ogłoszenia , oferty " a okazja jest extra
, no chyba , że moderatorom to będzie w niesmak , to niech przenoszą do odpowiedniego działu .
Michu z m4k wrzucił na allegro w przecenia tester diagnostyczny w eleganckiej cenie , a zakładam , że nie jednemu z nas by się taki przydał . Cena jest ograniczona czasem .
https://allegro.pl/oferta/profesjonalny ... gnostycznyPaczka doleciała, idę testować.
Raz jeszcze dzięki za cynk.
Moja też doszła , .. aż stracha mam to pod swe auto podpinać , .. bo Bóg tylko wie ile mi zaraz pewnie błędów wyskoczy .... , że tak powiem ,.... rzadko kiedy stresowałem swoją a6 spowiedzią z błędów które jej ciążyły na sumienie , .. co by jej humoru nie psuć .
A teraz tutaj taka szczera spowiedź się szykuje .
Daj znać po testach , .. jak to się sprawuje , .. i jakie wrażenie z obsługi .
AFN`a łyknął, CFHF`a też za wyjątkiem bloków pomiarowych silnika.
Zachowuje się mało stabilnie, instrukcja a rzeczywistość sobie, coś ma skopane z softem.
Na infolinii kazali mi opisać szczegółowo problem i "może za parę dni, może za miesiąc, może za kilka miesięcy coś z tym zrobią programiści" ...
Czekam aż wróci nasz zabytek i przetestuję go via OBD1 ...
Zabawka fajna, kompaktowa, wartości mierzone identyczne jak dla VAG-COM`a / VCDS`a.
Jeśli łyknie 1Z`ta - zostawię , jeśli nie - odeślę i biorę OBD Eleven - tak zasugerował gość z działu technicznego.
PS: jeśli nie będzie chciał zmienić ekranu powitalnego po kilkudziesięciu sekundach - trzeba naciskać ENTER aż się obudzi. Później już z górki.
Edit:Nie łączy się z 1Z na Boschu.