gitmar napisał(a):
tomeksopot napisał(a):
Luki147 napisał(a):
metyoo napisał(a):
nooo. to jak spóźnienie się na zadymę pod wioskową dyskoteką
łojeju , Hopy ,.... tu prawie solów poszła , ....
W temacie wycieczki prywatnej , bo raczej o mój wpis chodzi , jak się domyślam .. kulturalnie przedstawiłem swoja rację koledze TomekSopot , .. i cyk kasujemy wątek ....
piknie , aż klaszczę uszami .
nie bardzo rozumiem czemu mnie wywołałeś do tablicy... ja z tobą w żadną dyskusję nie wchodziłem i wchodzić nie mam zamiaru. Wyraziłem jedynie swoje zdanie na temat reaktywacji, de facto, wątku politycznegom, który to więcej złego zrobił niż dobrego na tym forum i zaapelowałem o jego zamknięcie. Czy powodem jego zamknięcia był mój apel czy jakaś inna zadyma to już nieistotne, ale dobrze się stało.
+1
Nie wiem czemu wszyscy , tzn. większość uważają że ten wątek polityczny to zło . Moim zdaniem , sam wątek w sobie jest czymś dobrym , .. bo ... chłopaki obejrzyjcie się wkoło swego zaplecza - zainteresowania , problemy, szczęścia ... , wszędzie gdzie nie zerkniecie jest polityka - tego nie da się podważyć . Moim zdaniem ten wątek powinien być , ale i też do takiego wątku powinien być na stale wyznaczony moderator . Fakt , że sztuka konwersacji nie jest łatwa - i mod ma tutaj sporo do roboty , ale może co nie którzy w końcu się tego nauczą . Słabo to wygląda , kiedy przez wypowiedź kilku osób tyle stron dywagacji poleciało w próżnię . A gdyby podejść do tego w drugi sposób. Każdy w tym wątku może pisać , ale tylko mądre , i kulturalne wypowiedzi się utrzymają . Więc siłą rzeczy jeżeli ktoś pisze jak gbur , ... to jego wypociny lecą w śmietnik . No chyba , że nauczy się odpowiednie ładnie składać zdania . Tyle tylko że , jeden mod, albo cała grupa by musiała non stop tam pilnować spokoju . Po części też myślę , że może i natłok pracy przy takim wątku zniechęca naszych moderatorów do jego utrzymywania - czyli ciągłe korekty , kasowanie wulgarnych tekstów etc.
Co o tym myślą modowie , .. a zwłaszcza o ostatnim moim zagadnieniu ?