.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 11:01:07

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6481 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 325  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: wątek horroru - czyli co mi się przydarzyło dziś straszn
PostNapisane: 03.maja.2020 10:26:22 
Użytkownik

rodzynek napisał(a):
Powiem inaczej, znam dwie osoby, zwykli szarzy ludzie, leżą z "koronką". Gość i jego matka. Gdy sobie pomyślę, że ja i żona też to złapiemy, a żadne z nas "do młodzieży już nie należy" (Kazik), to kto się zaopiekuje naszymi dziećmi (2x 5 lat)? Dlatego wolę mieć tę maskę na ryju i omijać szerokim łukiem tych bez niej.

Tak samo można leżeć na zwykłą grypę sezonową, sam takową przechodziłem rok temu i uwierz mi, nigdy nie byłem tak chory, zwaliło mnie z nóg totalnie, gorączka i ból stawów przez parę dni, byłem już trochę sam przestraszony, czyli zupełnie "przypadkowo" takie same objawy jak przy koronie. Ja nie twierdzę, żeby miec totalnie wysrane na całą sytuację, ale izolacja całego narodu to największa głupota jaką można było zrobić, powinno się izolować ludzi (a raczej ich zachęcać nie PRZYMUSZAĆ) najbardziej narażonych na zakażenie, czyli starszych lub z ciężkimi przewlekłymi chorobami, zresztą już słyszałem wypowiedzi wielu specjalistów, którzy twierdzą, że wirus słabnie przy dużym natężeniu ludzi, a kiedy cały naród się izoluje to jego siła wzrasta. Ja absolutnie nie mam pretensji do osób, które tak nerwowo reagują na innych, którzy np. idą bez maski, bo dostają z mainstreamowych mediów takie informacje, że zwyczajnie są wystraszeni. Głównie o to mi chodzi, czyli o przekaz, a przekaż jest taki, ze jak zachorujesz to pewnie umrzesz, no i się dziw człowieku, że naród chodzi posrany...

- Audi A6 Avant BES 2.7T manual + soft - ukradli :(
- BMW 528iA Touring 97r
- BMW 540i6 Touring technoviolett - 95r
- Lexus GS430

PostNapisane: 03.maja.2020 10:43:54 
Użytkownik

Auto: 100/C4 2.0 16V ACE, D2 FL 3.7Q 40V AQG
Widział ktoś kiedyś, żeby w dzisiejszych czasach były robione zbiorowe groby ofiar zwykłej grypy? Koronawirusy są na świecie nie od dzisiaj a Covid to nie grypa, jest obecny i jest groźniejszy tylko dodatkowo jest cała niepotrzebna otoczka wkoło tego, nagłaśnianie straszenie i zniewolenie ludzi, jakieś środki ostrożności mogą być ale co z tego, że masz maseczkę jak wirus przenosi się na wszystkim

PostNapisane: 03.maja.2020 10:51:45 
Klubowicz

Auto: Audi 200 20V Avant V8 4,2, A8 D2 4,2
To proste - rządowi łatwiej powiedzieć: wprowadziliśmy maseczki, zamknęliśmy granice, przedszkola, szkoły, teatry i kina, bo o was dbamy. To taka pokazówka. Teraz niewiele ich ona kosztuje, ale jak firmy padną, a ludzie pójdą na bruk, to bez podatków i z socjalem ten sam rząd poczuje koszta swoich decyzji. To były odpowiednie słowa: "Państwo teoretyczne"!

Po najmniejszej linii oporu, bez zastanowienia nad konsekwencjami.

Obrazekklik na zdjęcie
200 20V Avant 4,2

PostNapisane: 03.maja.2020 10:58:43 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
Chyba zapomniałeś, kto mówił o "państwie teoretycznym"...
Fakty są takie, że w PL służba zdrowia nie została zablokowana trupami, liczba zgonów jest niska, liczba zachorowań również..
Śmieszni panowie jesteście ze swoimi teoriami spiskowymi oraz przypominacie uczniów Balcerowicza, największego nieudacznika polskiej ekonomii...
Cieszę się, że was to nie dotknęło, choć w przeciwnym wypadku, inaczej byście myśleli...

PostNapisane: 03.maja.2020 11:10:51 
Użytkownik

Auto: 100/C4 2.0 16V ACE, D2 FL 3.7Q 40V AQG
myszon90 napisał(a):
Fakty są takie, że w PL służba zdrowia nie została zablokowana trupami, liczba zgonów jest niska, liczba zachorowań również..
Śmieszni panowie jesteście ze swoimi teoriami spiskowymi oraz przypominacie uczniów Balcerowicza, największego nieudacznika polskiej ekonomii...
Cieszę się, że was to nie dotknęło, choć w przeciwnym wypadku, inaczej byście myśleli...

Wszystko przed nami, ja cały czas powtarzam jak wyświetlają liczbę zgonów na covid niech wyświetlają też całkowitą liczbę zgonów, żeby każdy mógł porównać sobie z zeszłym rokiem, moja mama od stycznie jest emerytowaną pielęgniarką ale cały czas ma znajomych, którzy pracują dalej i co nieco wie

PostNapisane: 03.maja.2020 11:24:22 
Użytkownik

myszon90 napisał(a):

A wiesz czemu tylu bylo chorych wlochow amerykancow?

Bo wlosi to stary narod do tego brudasy i smierdziele

Makaroniarze sa gorsi od rumunow bo rumun nie sra tam gdzie sie kąpie.
Wszystko maja na pokaz jak lodz piotrkowską.
Ulica ladna a wejdziesz w brame i uderza cie cala prawda.

Hamburgery tez maja problem z sluzba zdrowia ale tam jest inny system nie placisz to kij ci w.....

Zobacz szewdzi
Zadnych zamkniec poprostu maja przechorowac i tyle.

100C4/S4 4.2 V8...było
accord V .....było
Łoś V70 w AEL'u było
w211 3.2lpg 2003r czarny sedan było
A6c6 3.0 tdi było
s124 605.911 pojechał dalej nabijać km

PostNapisane: 03.maja.2020 11:27:52 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
Porównaj sobie gęstość zaludnienia w Szwecji i choćby w PL...

PostNapisane: 03.maja.2020 11:34:58 
Użytkownik

myszon90 napisał(a):

hehe, gebels kurski może być dumny, że wychował takiego ucznia :)

- Audi A6 Avant BES 2.7T manual + soft - ukradli :(
- BMW 528iA Touring 97r
- BMW 540i6 Touring technoviolett - 95r
- Lexus GS430

PostNapisane: 03.maja.2020 11:38:07 
no i się zaczęło.... długi weekend to i moderacja straciła czujność :/

PostNapisane: 03.maja.2020 11:39:46 
uuuu i widzę matka kurka w akcji :peace:

PostNapisane: 03.maja.2020 12:40:33 
Użytkownik

Auto: b5fl AVB,c5 AKN
Zgubiłem dowód rejestracyjny w trakcie majówkowych libacji :diabel: :diabel:

PostNapisane: 03.maja.2020 12:50:44 
Użytkownik

majkel1615 napisał(a):
Zgubiłem dowód rejestracyjny w trakcie majówkowych libacji :diabel: :diabel:

przyznaj się, że w lombardzie wisi :P
Bo od kiedy nie trzeba ich mieć ze sobą, to mam swoje w szufladzie.

PostNapisane: 03.maja.2020 12:56:30 
Moderator

Auto: S6 C4
Ucinam dyskusję bo zaraz dojdzie to krwawej jatki :D tydzień temu był o tym wątek i musiał zostać usunięty. Teraz widzę, że jest kontynuacja. Nie o tym tutaj, nie na tym forum.
Inicjator politycznych rozterek (Luki147) dostaje kartkę a każdy następny kto będzie próbował poruszać temat pójdzie jego śladem. Dziękuję za uwagę :!:

+
CFFB

PostNapisane: 03.maja.2020 13:10:13 
Użytkownik

gitmar napisał(a):
Ucinam dyskusję bo zaraz dojdzie to krwawej jatki :D tydzień temu był o tym wątek i musiał zostać usunięty. Teraz widzę, że jest kontynuacja. Nie o tym tutaj, nie na tym forum.
Inicjator politycznych rozterek (Luki147) dostaje kartkę a każdy następny kto będzie próbował poruszać temat pójdzie jego śladem. Dziękuję za uwagę :!:

Przepraszam za co kartkę ?? za jakie inicjacje polityczne ?? każdy z nas się wypowiadał , i były to wypowiedzi na odpowiednim poziomie . moje wypowiedzi były czyste , kulturalne , i nie odnosiły się w żaden agresywny sposób do jakiejkolwiek osoby . nawet były neutralne . Może trzeba ukarać te osoby , które nie potrafią prowadzić konstruktywnej kulturalnej polemiki . Przeanalizuj sobie jak rozpoczął się temat , kto brał w nim udział , i kto ewentualnie nie trzyma poziomu .
Jeżeli jest tyle zainteresowanych , to najwidoczniej ludzie mają potrzebę o tym rozmawiać , ważne by te rozmowy były kulturalne . Jeżeli ktoś przekracza normy kultury , wlepiaj kartki , i bany . Od tego macie odpowiednie funkcje jako modowie , i uprawnienia .

PostNapisane: 03.maja.2020 13:15:33 
Moderator

Nie będę się tłumaczył bo nie muszę. Tutaj akurat demokracji nie ma. Sam się nakręcasz i podgrzewasz atmosferę. Tydzień temu było to samo. Z mojej strony koniec tematu.

EDIT: przypominam, że każdy kolejny post w "wiadomym temacie" i bezpośrednio związany z polityką będzie sankcjonowany.

+
CFFB

PostNapisane: 03.maja.2020 14:53:39 
Użytkownik

gitmar napisał(a):
Nie będę się tłumaczył bo nie muszę. Tutaj akurat demokracji nie ma. Sam się nakręcasz i podgrzewasz atmosferę. Tydzień temu było to samo. Z mojej strony koniec tematu.

EDIT: przypominam, że każdy kolejny post w "wiadomym temacie" i bezpośrednio związany z polityką będzie sankcjonowany.

Powiem Ci gitmar jaki macie problem jako modowie - nie odbieraj tego osobiście , ale tyczy to się reguł funkcjonowania forum , i respektowania zasad wobec ich członków .

Kiedyś swego czasu dostałem tam upomnienie , za to że stosowałem "niby" przekleństwa na forum - polegało to na tym , że używałem takich słów jak curwa , hui , itp. Oczywiście te słowa same w sobie nie były przekleństwami , ale do nich nawiązywały , i wskazywały jednoznacznie o co chodzi . Ok , zgodziłem się z tym - ostrzeżenie było tym uwarunkowane , że te forum odwiedzają też inni uczestnicy , którzy są młodzi , i ogólnie źle to rzutuje na ocenę tegoż forum . Trudno się z tym nie zgodzić - tutaj jest racja ponad wszystko .

Teraz sobie ludziska dyskutują o polityce - bo jest to temat na czasie . Rozmowa jest zawzięta , ostra - bywają wycieczki prywatne , .. ale nie ma bluzgów , epitetów , i jakichś tam grubszych nadużyć - zamykacie wątek , rozdajecie karteczki - bo to niby nie forum od polityki .

Ale jak sobie wejdziemy na stronę małegov8 to na dzień dobry mamy rozkraczoną babę z kuciapką na wierzchu i wibratorem , ... lecą tam sobie różne epitety , bluzgi ale jest wszystko ok , ciągniemy temat dalej , nic nie jest zamknięte , temat ogólnie dostępny - tutaj zaznaczę , aby coś ogólnie sprzedać w ogłoszeniach to trzeba mieć pewną ilość postów. Mimo że jest to wątek wulgarny to każdy ma tam dostęp , nawet nie pełnoletni , gdyż nie ma żadnej blokady wiekowej na wejściu. A najnormalniej powinna być blokada wiekowa , z przymusem rejestracji na forum - i dopiero jakby licznik wiekowy puścił , to można by taki wątek odwiedzić .

Reasumując : zażarta polityczna pogadanka jest bę , i to bardzo ...... , wątek z bluzgami , i rysunkami erotycznymi ogólnie dostępny jest cacy , .. wnioski wyciągnijcie sami , bo coś jest tutaj nie tak. priorytety mogły się troszkę rozjechać.
Aha ,osobiście do małegoV8 nie mam , nie jest to żadna prywatna wycieczka w jego stronę .Chłopak ma swój klimat i jest ok .

PostNapisane: 03.maja.2020 14:59:22 
Moderator

Luki, jak czujesz się skrzywdzony i chcesz zrobić adnotację w księdze skarg i wniosków to uderz do administratora.

Jak sam zauważyłeś, w Twoim przypadku to już recydywa, że NIEedytowaniu postów i pisaniu jednego pod drugim nie wspomnę.

+
CFFB

PostNapisane: 03.maja.2020 15:59:35 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
Dodam swoje 3 słowa jako mod, dla mnie jest tu 3 bohaterów którzy powinny odpocząć od forum. Gitmar mnie uprzedził i potraktował was dość łagodnie.

Rozumiem, że można mieć różne poglądy polityczne ale czy nie potraficie Panowie troszkę przytrzymać trochę ciśnienia? Zwłaszcza z wycieczkami osobistymi - wątek się tu przeniósł i te same dwie osoby (trzecia poniekąd rykoszetem by miała karę :D ).

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 03.maja.2020 16:39:48 
Użytkownik

bloku napisał(a):
Dodam swoje 3 słowa jako mod, dla mnie jest tu 3 bohaterów którzy powinny odpocząć od forum. Gitmar mnie uprzedził i potraktował was dość łagodnie.

Rozumiem, że można mieć różne poglądy polityczne ale czy nie potraficie Panowie troszkę przytrzymać trochę ciśnienia? Zwłaszcza z wycieczkami osobistymi - wątek się tu przeniósł i te same dwie osoby (trzecia poniekąd rykoszetem by miała karę :D ).

Bloku , tu już nie chodzi o sam fakt pisania o polityce - ale to jest dobry przykład . Treść sama w sobie jest nie szkodliwa , jako zażarta polemika .Póki nie zawiera przekleństw i widocznych nadużyć niezgodnych z regulaminem forum sama w sobie , jak inne rozmowy powinna być dozwolona - tak na prostą logikę . Więc czemu taka rozmowa , w takiej postaci jest zakazana , a wątek małegoV8 pomimo widocznych nadużyć w treści , naruszając ewidentnie zasady forum nie jest zamknięty . Jest ogólnie dostępny , i nikt nic z tym nie robi ??
Prosił bym o wyjaśnienie , i konkretną argumentację .
Bo naprawdę czegoś nie rozumiem .

PostNapisane: 03.maja.2020 16:43:21 
Użytkownik

gitmar napisał(a):
Luki, jak czujesz się skrzywdzony i chcesz zrobić adnotację w księdze skarg i wniosków to uderz do administratora.

Jak sam zauważyłeś, w Twoim przypadku to już recydywa, że NIEedytowaniu postów i pisaniu jednego pod drugim nie wspomnę.

Co do tego postu , który nie wyszedł jako edytowany - nie było to zamierzone , nie wiem czemu tak wyszło . Najnormalniej chciałem się odnieść tylko do jednego zdania z wypowiedzi danej osoby - zachowałem jedno zdanie z tejże wypowiedzi , a resztę wykasowałem . Wpisałem swoją odpowiedź , i wcisnąłem cytuj . I wyszedł taki efekt jak widać . Tyle mam na swe wytłumaczenie .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6481 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 325  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1