gitmar napisał(a):
Nie będę się tłumaczył bo nie muszę. Tutaj akurat demokracji nie ma. Sam się nakręcasz i podgrzewasz atmosferę. Tydzień temu było to samo. Z mojej strony koniec tematu.
EDIT: przypominam, że każdy kolejny post w "wiadomym temacie" i bezpośrednio związany z polityką będzie sankcjonowany.
Powiem Ci gitmar jaki macie problem jako modowie - nie odbieraj tego osobiście , ale tyczy to się reguł funkcjonowania forum , i respektowania zasad wobec ich członków .
Kiedyś swego czasu dostałem tam upomnienie , za to że stosowałem "niby" przekleństwa na forum - polegało to na tym , że używałem takich słów jak curwa , hui , itp. Oczywiście te słowa same w sobie nie były przekleństwami , ale do nich nawiązywały , i wskazywały jednoznacznie o co chodzi . Ok , zgodziłem się z tym - ostrzeżenie było tym uwarunkowane , że te forum odwiedzają też inni uczestnicy , którzy są młodzi , i ogólnie źle to rzutuje na ocenę tegoż forum . Trudno się z tym nie zgodzić - tutaj jest racja ponad wszystko .
Teraz sobie ludziska dyskutują o polityce - bo jest to temat na czasie . Rozmowa jest zawzięta , ostra - bywają wycieczki prywatne , .. ale nie ma bluzgów , epitetów , i jakichś tam grubszych nadużyć - zamykacie wątek , rozdajecie karteczki - bo to niby nie forum od polityki .
Ale jak sobie wejdziemy na stronę małegov8 to na dzień dobry mamy rozkraczoną babę z kuciapką na wierzchu i wibratorem , ... lecą tam sobie różne epitety , bluzgi ale jest wszystko ok , ciągniemy temat dalej , nic nie jest zamknięte , temat ogólnie dostępny - tutaj zaznaczę , aby coś ogólnie sprzedać w ogłoszeniach to trzeba mieć pewną ilość postów. Mimo że jest to wątek wulgarny to każdy ma tam dostęp , nawet nie pełnoletni , gdyż nie ma żadnej blokady wiekowej na wejściu. A najnormalniej powinna być blokada wiekowa , z przymusem rejestracji na forum - i dopiero jakby licznik wiekowy puścił , to można by taki wątek odwiedzić .
Reasumując : zażarta polityczna pogadanka jest bę , i to bardzo ...... , wątek z bluzgami , i rysunkami erotycznymi ogólnie dostępny jest cacy , .. wnioski wyciągnijcie sami , bo coś jest tutaj nie tak. priorytety mogły się troszkę rozjechać.
Aha ,osobiście do małegoV8 nie mam , nie jest to żadna prywatna wycieczka w jego stronę .Chłopak ma swój klimat i jest ok .