bloku napisał(a):
Wyjaśnię Ci to krótko. Nie ma winy po jednej stronie. Nie trzeba używać wulgaryzmów aby kogoś obrazić lub spowodować aby poczuł się mało komfortowo. Prowokacja do tego również nie jest na miejscu. Nie tylko na forum ale też w normalnym życiu. Z doświadczenia (nawet tu na forum z wątku politycznego) wiem, że łatwo kogoś sprowokować. Tym bardziej, że mamy tu zagorzałych fanów poszczególnych frakcji.
Co do wątku Małego to jest on też monitorowany. Ostrzejsze posty są kasowane, zwłaszcza te w których to autor dopuszcza się wycieczek osobistych, obrażania, etc. Zostawiane są posty (czasami bardziej wulgarne) nie mające bezpośredniego wpływu na samopoczucie czytelnika - tak to łagodnie ujmę.
Mam nadzieję, że to Ci wystarczy. Jeśli nie...cóż nikt z nas nie jest cudotwórcą aby każdego zadowolić. "Robim co możem"
Bloku idąc tym tokiem rozumowania , że ktoś się może poczuć urażony .. to równie dobrze ktoś może się poczuć mało komfortowo jak napisze w dziale "silnik i układ napędowy" wątek .... audi a6 c5 2.5 tdi multitronic ... pomocy zatarte wałki , padła pompa , skrzynia w trybie awaryjnym ... pomocy pomóżcie
Często gęsto jest tak wtedy , że taka osoba zanim otrzyma pomoc , w tym przypadku tylko duchową , psychologiczną , to wylewa się na gościa kilka kropel hejtu ... pod tytułem .. cożeś ty kupił , wypchaj to na złom , wywal silnik skrzynie , rób przekładkę na 1.9 tdi , i manuala ... - inaczej tego nie idzie przetłumaczyć .
Można to też przyrównać do tego , .. coś w stylu .... przepraszam , że mam inne zdanie , nie gniewaj się , jakim prawem mogę się z Tobą nie zgadzać ... , jakim prawem mogę jeździć mniej psującym się autem , albo droższym , a Ty masz gorsze .
Tak Twoją interpretację idzie odebrać , i tym samym wszelkie wątki , gdzie ktoś ma coś lepszego , a ktoś coś gorszego , .. i ten sam fakt w posiadaniu wywołując dyskomfort odbiory kwalifikuje wątek - wpis do usunięcia . Nawiązując do tematu , np : ... Gitmar masz w podpisie s6 c4 , .. kurcze masz lepsze auto niż ja , czuję się mniej komfortowo właśnie z tego faktu... kurcze proszę usuń ten wpis o aucie z awatara