Marianb napisał(a):
Morgi napisał(a):
Przez tą jeb*ną koronę mam pozytyw - nie oglądam już nic w TV, na żadnej stacji (mam na myśli informacje - bo jakies tam turbo czy bbc brit to pooglądam), nie czytam nic na ten temat w necie - i jakoś tak lżej na nerwach. Mam po prostu wyyeb*ne na to - nigdy nie miałem na mordzie maski, kłóciłem się z nie jedny, wliczając w to strażaków miejskich, ochraniarzy, autobusiarzy itd - nikt mi nic nei może zrobić, bo stanu wyjątkowego nie wprowadzono, wszelkie ich "nakazy" i "zakazy" nie maja podstawy prawnej (bo to wymaga zmiany konstytucji) - tylko czekam by mi jakiś milicjan próbował dac mandat - pójdę sobie do sądu i się okaże, a jak przegram to też przeżyję. W nic nei wierze, nawet w internety. To jest masowa parodia lemingów i wielki skok na kase - tyle.
Moja żona uzyskała wynik pozytywny. Ciężko znosi chorobę. Ja też jestem na kwarantannie, na działce za miastem. Mogę wyskoczyć na solówe z każdym mądralom antykowidowy!!!!!
O to właśnie chodzi.
Wiara/niewiara,aborcja/nie dla aborcji, polityka w lewo/w prawo, diesel/benzyna, ośka/quattro, covid/nie covid ...
Znane od lat mechanizmy służące odwróceniu uwagi od złodziejstwa, które od 89 roku siedzi przy korycie.
Napieprzajcie się dalej.
Co do Covida - znam ludzi, którzy przechodzą owa chorobę, noszącą znamiona ostrego zapalenia płuc.
Mimo iz u mojej Agi test przyniósł wynik negatywny - miała zdiagnozowane k... zapalenie płuc lub (w naszych domysłach) to dziadostwo. Test wykonany po 10 dniach od startu choroby ...
Żyje? Jak najbadziej.
Nie drapcie się, nie ma o co.
Chronić należy seniorów i ciężko schorowanych ludzi. Tutaj grypa, zapalenie płuc lub covid może = 6 feet under.