myszon90 napisał(a):
Niech Ci przedstawi ofertę VW i zrób kontrofertę w PKO...
Tak chyba zrobię, bo to zawsze jakieś porównanie. Czytałem, że te od Volkswagen Leasing są raczej bardzo atrakcyjne, ale potem mogą być zgrzyty przy obsłudze. Abstrahując już od opłat, z opinii, które czytałem ludzie trochę narzekali na załatwianie różnych rzeczy. Znaczy się wyczytałem to w jakiejś analizie opinii o
Audi Leasing. Chyba o Volkswagen Leasing to jest ogólnie, a nie samym Audi Perfect Lease.
No dobra to poproszę jednych i drugich o ofertę. W kwestii Volkswagen Leasing to najlepiej ze strony Audi Leasing, czy obojętnie gdzie zadzwonić?
Jeszcze jakiś bank warto wziąć pod uwagę? Do większej liczby banków nie ma co dzwonić, bo to za dużo zachodu. W jednej ofercie coś będzie taniej, a coś drożej. To trzeba też tę tabelę opłat i prowizji przejrzeć, a przynajmniej by wypadało. Alior Leasing ma coś takiego, że tam jest jedna opłata zryczałtowana miesięczna jako taki abonament. Jak dla mnie to też bez sensu totalnie, bo czy coś robisz, czy nie to płacisz cały czas oprócz raty opłatę abonamentową (chodzi mi o leasing, nie o najem długoterminowy).