Dawno mnie tu nie było, bo zasadniczo wszystko już tu powiedziałem , a czytać pierdalamento kilku nawiedzonych w tym jednego moderatora jakoś mnie tak nastrajało wkur...smutkiem. Ale jako że nabyłem...a w zasadzie mój syn nabył dosyć ciekawe auto, którego praktycznie już dziś nie da się kupić , więc jak zwykle coś tam wam pokażę.
...do tematu....
Pacjent Coupe quattro, 93r , silnik 2,6 ABC, słuszny napęd, z wyposażenia klimatronik, wszystko elektryczne, aktywne nagłośnienie na GAMMie(którego nie ma) ciekawy kolor LY4C (brilliant violet) jakieś tam alarmy , hak odpinany, pierdołki z tamtych lat.
Plusy Auto mechanicznie doprowadzone do ideału, zawieszeniowo żadnego stuku, silnik napęd super,klimatyzacja po serwisie sprawna, do tego instalacja gazowa również po serwisie,nowe opony,wszystkie szybki chodzą , wszystkie podświetlenia działają ogólnie auto "wsiadać i jechać"
Minusy...buda chyba pracowała na KJS_ach, po blachach lekko potrącona i chu wie po co grubo wytynkowana
, jednak elementy nośne typu progi, podłużnice, fartuchy prościutkie i w super stanie, tapicerka też pomieszana boczki w kratkę wszystko zniszczone, i paskudne.
Auto po zakupie wygląda tak.
Założenie jest takie , powrót do oryginału, i fabrycznego lakieru, uzbrojenie w fabryczne graty, typu eskowy zderzak , jakies tam nowe listewki drzwi, doprowadzenie tapicerki,nagłośnienia, pakiet startowy itd. Prośba też będzie do szanownego grona , być moze ktoś ma jakieś brakujące detale zalegające...chętnie odkupimy, lista niebawem w dziale ogłoszeń.
Prace już się rozpoczęły zaczęliśmy rozbierać budę, szczegóły niebawem.