Cześć,
To mój pierwszy post, także miło mi powitać wszystkich. Mam nadzieję, że umieściłem post we właściwym miejscu. Niebawem zacznę swoją przygodę z Audi, a konkretnie z Audi A3 Limousine (2020). W tym momencie oczekuję jeszcze na auto. Jestem także użytkownikiem produktów z jabłuszkiem, dlatego w zamówieniu mam dołączoną opcję Audi Phone Box. Rozważam teraz zakup iPhone'a 13 Pro Max, natomiast nie jestem pewny, czy zmieści się w boksie. Stąd moje pytanie - czy jest tu ktoś, kto używa Phone Boksa z iPhonem 12 Pro Max (tym zeszłorocznym - ma te same wymiary)? Jeśli tak, to czy nie ma problemu z wymiarami? Byłem dzisiaj w salonie, przymierzałem swojego starego X-a i jest trochę zapasu - tak na oko ok. 2 cm, ale to jest mniej więcej różnica między iksem a 12 Pro Max. Dodam jeszcze, że na ogół używam telefonu ze skórzanym etui, więc dochodzą jeszcze ~2mm. Będę bardzo wdzięczny za pomoc, bo nie udało mi się znaleźć w Internecie oficjalnych wymiarów Boksa (nawet facet w salonie nie wiedział, tylko był w stanie udostępnić mi Box do sprawdzenia). Dla pewności - mam na myśli identyczny Phone Box jak w tym filmie -
https://youtu.be/NHZflyTuxI0?t=96Pozdrawiam,
kitikat