Jak wrócę z urlopu, a auto będzie aktualne, to sprawdzę bilety lotnicze (wizz, ryr) i polecę go zobaczyć z połączeniem zwiedzania miasta, jeśli auto będzie fajne, to wrócę na kołach.
Wniknąłem w temat, mimo, że w cuda nie wierzę, wyceniony był na 10k euro, a ogłoszenie szybko wygasło, cena do zabrania 8k ('wytargowana' mailowo) - takie cuda tylko po naszej stronie Odry,
Wobec powyższego - bez nacisku, szukam też zdrowego A6 C5 2.7 - tu już bez historii.
P.S. Wczoraj płaciłem mandat (10 ojro) i zagadałem policaja o auto. Stali nieoznakowanym A4 B8 3.0tfsi z nalotem 510tkm, powiedział mi policaj, że to niezniszczalne, bezawaryjne i idzie jak diabeł. Ale jak idzie, to wciąga jakby był bak dziurawy, że wskazówka w oczach opada.
EDIT 08.02
Zupełnie zapomniałem o tym aucie. Jak opisałem wyżej, korespondowałem mailowo ze sprzedającym, nie chciał/a mi przysłać fotek knigi serwisowej - skoro posiada, to prosiłem. Generalnie telefonów ode mnie nie odbierano, maile już wracały, kontakt się urwał.
Auto mogłem nabyć za 8000euro, mimo wszystko się nie zdecydowałem - bez nacisku.
Teraz pojawiło się ponownie, ale sprzedaje już inna osoba, za inną cenę;
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... EAR&vc=Car