...ja jebie...!!!!!!!!!!!!!
...koles jest chyba niewidomy ze slepoty....
Cytuj:
Audi 100 tak zwane cygaro po TUNINGU stylistycznym rok prod. 1984 pojemność 1.8 z roczną instalacją LPG. Auto alarm drzwi kierowcy otwierane na pilota,pasażera posiadają klamkę (to jedyna klamka w autku)tylni spoiler z Subaru wlot powietrza na masce ciemne szyby, środek w kolorze czerwonym tylnie drzwi pozbawione klamek tylni zderzak z Audi V8 przedni jest przerobiony z Grand Syroko, maska zaciągnięta do przodu (w orginale grill jest na stałe przykręcony do przedniej ściany)wraz z brewkami Drzwi są zrobione na gładko bo w orginale są wgłębienia w miejscu gdzie powiny znajdować się drzwi. Napisy na aucie są nalepkami i wystarczy je ściągnąć. Autko jest w pełni sprawne wystarczy lać i jechać mam je od 6 lat i nigdy mnie nie zawiodło. Polecam więcej zdjęć wyśle na meila! I również odpowiem na wszystkie pytania Odbiór oczywiście osobisty. Przed licytacją proszę o obejrzenie autka. Zastrzegam sobie prawo sprzedania samochodu poza aukcją. Życze miłej licytacji!!
.....nawet nie chce juz mi sie pisac co mnie rozjebalo w opisie auta...poprostu debeściak.!!!!!! buheheheh
Cytuj:
pasażera posiadają klamkę (to jedyna klamka w autku)
...spadłem z fotela...
...nie wiem czy widzicie na fotce ale z boku na drzwiach ma napisane...BLACHA - TUNING BY STOBIENKO...!!!!!!!!
...NA STOS Z NIM !!!!!!!