.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.mar.2025 18:38:41

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.paź.2005 21:38:50 
Użytkownik

Paweł_SJ napisał(a):
Jednak po powrocie z Jasienicy i okolic jestem zdruzgotany ....
Do B4 a szczególnie do przodu nic nie ma!!! Mam na myśli oryginalne, używane części. Przeszliśmy jeden po drugim ze składów, jeszcze w bielsku po drodze też był jeden. NIC.

A byles w polecanym przeze mnie szrocie kolo Szczyrku? Wpisalem w polecane na forum i dalem telefon. Jak klepalem moja mial duzo do przodu.
http://forum.audiklub.org/viewtopic.php?t=9284

Jakie limity :?: W Neostradzie nie ma limitów :D

Tytuł:
PostNapisane: 07.paź.2005 01:29:02 
Klubowicz

Ta Jasienica to przekrzyczana sprawa, swego czasu glupiego przodu do Golfa III nie moglem tam skompletowac - paranoja. Nie chce wnikac jak oni dzialaja, ale zaledwie kilka punktow liczy sie z klientami - reszta to bzdura - jak przyjechales po lampy i felgi zostawiasz 2kPLN to laskawie pomysla czy gdzies maja. Bralem tam sporo, bo mialem blisko, oni licza na ludzi z nietypowymi autami - dostalm tam kiedys reflektor do Mitsubishi Sigma/Diamante za 500 PLN (serwis wolal kolo 3500)

Tytuł:
PostNapisane: 07.paź.2005 11:45:18 
Użytkownik

Auto: AUDI 80 B4 92r ABT Sprzedane :(
Szymon_Zy napisał(a):
Paweł_SJ napisał(a):
Jednak po powrocie z Jasienicy i okolic jestem zdruzgotany ....
Do B4 a szczególnie do przodu nic nie ma!!! Mam na myśli oryginalne, używane części. Przeszliśmy jeden po drugim ze składów, jeszcze w bielsku po drodze też był jeden. NIC.

A byles w polecanym przeze mnie szrocie kolo Szczyrku? Wpisalem w polecane na forum i dalem telefon. Jak klepalem moja mial duzo do przodu.
http://forum.audiklub.org/viewtopic.php?t=9284

Tak, byłem. Taki drewniany domek przy drodze na Szczyrk w Buczkowicach.
Jeszcze liczyłem że tam może kupie.. ale też nic. Starałem się wcześniej dodzwonić do tego gościa z tych telefonów które zostawiłeś, ale tylko poczta się zgłaszała.
Wymiecione wszystko...

Tytuł:
PostNapisane: 07.paź.2005 11:59:00 
Użytkownik

Auto: AUDI 80 B4 92r ABT Sprzedane :(
oliwer78 napisał(a):
Ta Jasienica to przekrzyczana sprawa, swego czasu glupiego przodu do Golfa III nie moglem tam skompletowac - paranoja. Nie chce wnikac jak oni dzialaja, ale zaledwie kilka punktow liczy sie z klientami - reszta to bzdura - jak przyjechales po lampy i felgi zostawiasz 2kPLN to laskawie pomysla czy gdzies maja. Bralem tam sporo, bo mialem blisko, oni licza na ludzi z nietypowymi autami - dostalm tam kiedys reflektor do Mitsubishi Sigma/Diamante za 500 PLN (serwis wolal kolo 3500)

Odniosłem podobne wrażenie, że jakoś taki zlewający sposób podejścia do klienta - "Przepraszam że żyje". Może mieli zły dzień ...;-)

U tych Kurników to jeszcze poszliśmy poszukać na składzie, pozostali po wymienieniu potrzebnych rzeczy od razu mówili ... NIE MA, NIE MA, NIE MA, ZAMIENIK, ZAMIENIK ...

Tytuł:
PostNapisane: 07.paź.2005 13:41:10 
Użytkownik

Paweł_SJ napisał(a):
Tak, byłem. Taki drewniany domek przy drodze na Szczyrk w Buczkowicach.
Jeszcze liczyłem że tam może kupie.. ale też nic. Starałem się wcześniej dodzwonić do tego gościa z tych telefonów które zostawiłeś, ale tylko poczta się zgłaszała.
Wymiecione wszystko...

Hmmm ... no to jeszcze zrob wycieczke do Gliwic, Myslowic (pozbieraj wizytowki albo jedz na 6 rano). Ja czesci do przodu kompletowalem .... prawie 2 miesiace. I w koncu lampe kupilem zamiennik bo nie bylo nigdzie, a jak juz mieli to 300 zl w gore.

Jakie limity :?: W Neostradzie nie ma limitów :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1