IVO napisał(a):
chyha mi nie powiesz ze kupujesz blachy za 60 zeta i zglaszasz to NORMALNIE do wydzialu komunikacji bo w tym momencie chyba aresztuja cie i zamukaja w gumowym pokoju
fajnie jakbys zaczal czytac uwazniej posty wodzu zanim zaczniesz mnie obrazac :]
Lukasik pytal o zwykle tablice i w takiej tonacji byla moja odpowiedz
D_Felini napisał(a):
Moglbys zrobic jeszcze jakies fotki jak by wygladaly tablice z 8, czy 9 znakami, a jaka roznica jak jest 7 znakow??
hmm fizycznie nie mam takiej tablicy wiec nie mam jak fotki zrobic
daniel88888 napisał(a):
ja bym potrzebował kwadratową tablice, z normalnym numerem typu CT 64... czy da sie to zalatwic bo chwilowo jeżdze na tablicy z pleksi a chętnie bym wrzucił aluminiową
mysle ze nie bylo by z tym problemu. Jeszcze raz tylko prosze o pisania na maila bo na forach czesto ludzie gdybaja "aaa moze wezme" , "a moze sobie wezme K0 XXXX", .Chodzi o to ze kto pisze na maila to sie dogaduje z nim na sto procent.
dawmarek napisał(a):
Choć swego czasu zastanawiałęm się nad tym czy w urzędzie (u mnie dają przedrostek PO) zgodzili by się na coś takiego "PO LICJA".
hmm no ciekawe
ale w sumie dlaczego mieliby nie dac? przeciez dowolnie wybierasz co chcesz. Ktos wczesniej jedynie musialby miec cos takiego zeby tobie nie dali
dawmarek napisał(a):
Ale jeśli te blachy rzeczywiście są tańsze to może ściągnę jeszcze parę osób co by chciały.
w tym przypadku jesli bedziesz zdecydowany to takze bardzo bym prosil o kontakt mailowy
Simson napisał(a):
Tzn nie można na nich jeździć po mieście.
mam nadzieje ze jeszcze 10 razy nie bedzie tego trzeba tlumaczyc
szwagier napisał(a):
witam ja też sie pisze na takie tablice jak by były po 20 zł czyli 40 za komplet. wezme dwa komplety SZ ROMEK i SZ TOMEK
jesli bedziesz zdecydowany to pisz na maila
mar.zag napisał(a):
D1 MAR.ZAG
ja sie pisze na jeden komplet
buba napisał(a):
C 3 BUBA oczywiscie
prosze o koncowa cene i jeden kpl prosze
bardzo prosze o kontakt na maila
mik55@poczta.onet.pl
Pozdrawiam