Cytuj:
całkiem ładna ta A3 ale jak dla mnie za duzo tych dokladek... Auto jest stanowczo za nisko jak na nasze realia
tez inaczej sobie wyobrazalem wyglad przy kupnie dokladek
...i szczerze mowiac sam z tej tylnej nie jestem zadowolony i cos mi sie wydaje ze w przyszlym roku zmienie na taki zderzak ...co wy na to ??
http://img124.imageshack.us/img124/6503/a3carlinekpl9lv.jpgco do drugiej czesci odpowiedzi to najwiekszym moim zmartwieniem i na co musze przewaznie uwazac to przednia dokladka ktora wisi okolo 9 cm nad gleba i przy kazdych zjazdach ,wjazdach i kraweznikach trzeba na nia zwrace uwage ...ta odleglosc o ktorej wczesniej pisalem znajduje sie pod oslona silnika i jak wiadomo prawie nigdy sie ta odleglosc nie zmienia ...no poza koleinami z ktorymi sie zawsze mecze ,no ale kto sie nie denerwuje jezdzac tymi wypasionymi koleinami
...jak bylem ostatnio na urlopie u rodzinki dla testu sciagnalem przednia dokladke zeby sprawdzic na co sobie moge pozwolic i okazalo sie ze nie bylo miejsca do ktorego bym nie wjechal ,nawet jezdzac po wroclawiu gdzie drogi nie sa najlepsze nie mialem zadnych problemow a wrecz przeciwnie nawet dotrzymalem szybkosci innym uczestnikom ruchu ....takze jak widzisz "nie taki diabel straszy ,jak go maluja"
Cytuj:
wg mnie za bardzo plastikowa a felgi zbyt udziwnione
hmmm , poza progami nie widze przy niej wiecej zadnego "dodatkowego" plastiku ...no chyba ze mowisz jeszcze o tylnej i przedniej dokladce a jesli tak to powiedz mi co bylo kiedys na tym miejscu !? ...wydawalo mi sie ze wlasnie plastik tylko ze z innym wygladem
a co do brewek wie ktos moze jak oderwac i czy jest w ogole taka mozliwosc (klej do szyb) gdyz chetnie chcialbym maske przedluzyc
Cytuj:
piekna gleba i alu -jak sie smiga?
czasami jak na wozku widlowym ale na szeczescie tam gdzie mieszkam drogi sa w miare przyzwoite
pozdrawiam