Darp napisał(a):
a jakie masz objawy? Ja też zamierzam wymienić przegub zewnętrzny bo jak kupowałem auto to zauważyłem że ma rozerwaną osłonę. Osłonę wymieniłem, przegub wymyłem, niestety zaczął stukać na zakrętach. Przejechałem 15000km ale stuka coraz mocniej i w styczniu bede wymieniał. Z moich info wynika że najlepszy jest firmy Lobro (niemiecki), ew. Spidan (teraz Lobro i Spidan to jedna firma wg info handlowców) Spidan jest od razu w komplecie z osłoną, śrubą i podkładkami (przynajmniej w przypadku mojego auta-A6 c4). Koszt 300-480 w zależności gdzie kupujesz i jakie masz zniżki. Są jeszcze GLO, Metelli. Możesz sprawdzić w hurtowni inter-cars w necie (na cenę detaliczną (patrz z przymrużeniem oka, bo ceny w sklepach są zazwyczaj niższe) tam będziesz miał przegląd dostępnych firm, potem poszukaj najniższej ceny.
Pozdrawiam
Darp
Objawy takie jak opisales .na poczatku delikatne stukanie przy maxymalnie skreconych kolach a teraz skrecone do polowy i grzechotka z prawej strony
. jutro bede w Warszawie to zajade do Inter-team'u i do Inter-cars'u i wybadam co maja i za ile . Jutro zdam relacje !