Witam wszystkich i życzę zdrowych,wesołych i radosnych świąt, szerokości na drodze i zdrowia dla aut.
Jestem tu nowy, nigdy się nie interesowałem waszą marką poniewarz od zawsze jeździłem BMW (to moja dawna perełka 3,7l
http://slave.e-edukacja.pl/~darcoe28/fo ... php?t=5883 )ale przyszedł czas na oszczędności mam tanią ropę i stwierdziłem, że zakupie ekonomiczne auto które będzie trwałe.Zdecydowałem się na Audi b4 avant 1,9 tdi 90km z 94roku moim zdaniem igła i z pewnością leprze od VW.Stwierdziłem że zasięgne z waszych sprawdzonych rad i doświadczeń ponieważ kochacie tą marke i napewno macie na ten temat dóżą wiedze co za tym idzie mam następujące pytania.
1 - 90km co myślicie na temat chipa,przed turbo moment jest straszny(czy dużo daje ile kosztuje jak się to ma do żeczywistości jakie spalanie)gdzie kupić
2 - na co trzeba uważać
3 - na jakim oleju jeździć Przebieg 207(podobno) słyszałem że moża na półsyntetyku zwykłym
4 - ile wam palą (dopiero swoją rejestruje)zasięg baku
5 - ile mniej więcej kosztuje niski zawias (nie ostra,gleba)bez amorów i nie nowy
6 - jakie koło proponujecie do tego auta ,z rantem, bez,może ładną gwiazde,jakie najlepiej dać et by nie było wklęsłe zbyt.jaki rozmiar proponujecie 16-17 by było ładnie ale i komfort zachowany.Myśle że 16' starczy jaka w tedy jest opona na wysokość
7 - czy może ktoś praktykował z czarnymi blaszkami w przednich lampach jak mają bmw hella sport. może macie inne rozwiązania (bardzo mi się podobają lampy waszego kolegi co ma soczewki czarne ja nie mam )
To chyba by było na tyle moich pytań związanych z AUDI.
Z góry dziękuje bardzo za pomoc i myślę,że będziemy w stałym kontakcie.
POZDRO