.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.gru.2024 21:11:15

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Coupe 2.3NG 10V BRC-gaz 92r
PostNapisane: 08.sty.2006 02:34:35 
Użytkownik

Witam wszystkich! Na poczatku wielkie wyrazy szacunku dla was...jestescie prawdziwymi magikami! Czytam posty dzien w dzien , kazdy! I nadal bede je czytal.
Nie wiem czy powinnienem o to pytac na forum a tymabardziej na technicznym, ale mimo wszystko sprobuje, jesli jednak nie powinnienem to z gory przepraszam.
Od dawna choruje na Coupe i wreszcie nadszel czas kiedy moge sobie na nia pozwolic, co za tym idzie sledze wszystkie aukcje i oglszenia na biezaco, a szcegolnie jedna na allegro.wp jest tam Coupe z 92r 2.3NG z gazem BRC(taka zielona ze Szczecina...dla mnie cos pieknego!
I teraz mam pytanie czy znacie ten samochod(sprzedajacy jest w AKP)co o niej sadzicie, czy jest warta ceny jak ja oceniacie ,krotka opinia ,szczera opinia, kilka slow. Nie znam nikogo kto zna Audi tak jak wy i dlatego bede bardzo wdzieczny za kazdy odpis...
Z gory WIELKIE DZIEKI!!!
Pozdrawiam, Łukasz
Ps. Link do tej aukcji
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=79899768[/url][/list]

Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2006 09:40:48 
Użytkownik

Witam wszystko fajnie pieknie tylko że link niedziała :diabel: Więć niemożemy ci pomóc i doradzić :peace: Faktycznie usunołem te znaczniki z końca linka i dziala :diabel: Ładne to Audi. Widać że właściciel o nie dba czyste i wogule , mi sie podoba za taka kase jest warte grzechu :peace:

Audi V8 3.6 { Full wypas ]
Audi 90 Quattro 2.3
VW Passat B5FL HIGHLINE 2.5 V6 TDI AKN 4MOTION.

"Dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"

Ostatnio edytowano 08.sty.2006 09:58:00 przez szwagier, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2006 09:45:17 
Klubowicz

Auto: b8q caeb '09
sie czepiasz szwagier - usun znaczniki z konca linka w pasku adresu i juz masz.

dbn: auto od klubowicza zawsze bedzie w "o oczko" lepszym stanie od innych - bo jezdzi nim ktoś, kto je lubi i o nie dba.

Co do ceny: porównaj z innymi z tego rocznika. Wydaje mi sie że cena rzeczywiscie moglaby byc 20-30% wyższa.
ww. smaochodu nie znam - ale wyglada niezle :D

Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2006 09:59:06 
Użytkownik

Najprostsze co mozesz zrobic to poszukaj wszystkich postow uzytkownika z forum. Jesli cos bylo nie tak z autem to pewnie cos znajdziesz.
A autka osobiscie nie widzialem wiec nie wiem. Ale scob ma racje- z reguly autka forumowiczow maja szanse byc w lepszym stanie od sredniej rynkowej

Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2006 14:24:13 
Użytkownik

czesc czytalem wszystkie posty, dotycza one glownie modyfikacji glowicy, zmiany felg i walka na belgijski Camus...samochod jest bardzo zadbany to jest fakt, czy ktos moze mi powiedziec czy te roczniki , modele byly cynkowane do polowy , czy wogole...a moze cale;)
cena kiedys byla wyzsza, to jest juz druga aukcja ze znaczmnie nizzsza cene....to tez mnie zastanawia...musze poprostu sie skontaktowac i zobaczyc ten samochod...
pzdrawiam was, dzieki!

Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2006 14:54:33 
Użytkownik

Wszystkie Coupe sa cynkowane w calosci.
Wiesz, cena zalezy od wielu czynnikow. w takiej sytuacji jaka jest teraz na rynku cena musi byc dostosowana do rynkowej jesli chce sie sprzedac auto, wiec tu tylko sytuacja na Twoja korzysc ze jestes kupującym ;)
Najlepiej pojechac i zobaczyc

Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2006 15:05:29 
Klubowicz

Auto: S2 Coupe
Auto o którym piszesz to Coupe użytkownika Martini, jeździłem tym autem i jedyne co mogę powiedzieć, że jak dzisiaj miałbym kupić takie auto to właśnie to, no i jeszcze ten wtrysk gazu - miodzio :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2006 15:53:30 
Użytkownik

w tym tygodniu skontaktuje sie z martinim i jak dobrze pojdzie w nastepny wekend bede w szczecine ja slyszał i patrzył na nia z bliska....poki co moge sobie tylko wyobrazic rykocik 5 garow...
pozdr
jeszcze raz dzieki..

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1