.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.gru.2024 10:52:42

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam wszystkich bardzo serdecznie (Bogatynia)
PostNapisane: 11.sty.2006 15:21:32 
Użytkownik

Od 4 lat jeżdżę Audi i bardzo żałuje, że wcześniej tutaj nie trafiłem :( (trzeba będzie szybko nadrobić zaległośc - a jest co na tym forum czytać). Trzy lata jeździłem B3 1.8 na gaźniku + gaz po małym tuningu m.in. wycięty środkowy tłumik + ostatni tłumik sportowy (na wolnych obrotach poziom mierzonego hałasu ok. 90 db a dopuszczalna norma to coś koło 93 db :), maska + lampy od B4, brewki na lampach przednich, na tylnych lampach brewki od góry i od dołu co dało efekt zwężenia lamp, całe zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia, alu 15 cali, zrobione oświetlenie bagażnik, zamykanego schowka na niebieskich diodach.

Aktualnie jeżdżę od prawie roku B4 1.9 TDI.

Pozdrawiam wszystkich fanów marki Audi :D

Tomek

Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 07:23:23 
Użytkownik

Witaj Tomek :peace:

Masz może jakieś fotki byłego potwora? Zaciekawił mnie widok tych brewek o dołu :)

Nie jestem zwolennikiem hałaśliwych aut. Mój były szef miał BMW 740 i od niego zakochałem się w samochodach, które są ciche (wiadomo - limuzyna) i mają kopa (wiadomo - prawie 300KM)...

Miłego nadrabiania zaległości życzę...

...i pozdrawiam

Sebastian :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 07:44:38 
Użytkownik

Witaj Sebastian :)

Myślę, że jakieś fotki od tyłu auta powinienem mieć. Prace kończę o 15.00 więc poszukam jakiś fotek dla ciebie po robocie. Powiem szczerze, że jeszcze u nikogo wcześniej czegoś takiego nie widziałem. Jak wiesz lampy w audi B3 z tyłu są duże i szerokie a ja lakierem pod kolor autka psiknąłem dwa paski (od góry i od dołu) co optycznie zwęziło lampy. Mi się podobało ale to moja opinia. Jak tylko znajdę fotki to zamieszcze.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 15.sty.2006 21:43:48 przez giant, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15.sty.2006 19:40:30 
Użytkownik

Witam ponownie

Przepraszam, że tak długo to trwało. Ale w obiecany piątek czas nie pozwolił mi na odnalezienie tych fotek po pracy. A przez weekend byłem na studiach. Jako, że jestem troche fotografem amatorem to w ilości zdjęć, które posiadam trochę ciężko mi się znaleźć, ale w końcu mam fotkę dla ciebie :) Tylko nie wiem czy powinienem ją tu zamieszczać (czy to odpowiednie miejsce). Myślę, że najlepiej będzie jak podasz mi e-mail bo zdjęcie zostawiłem w oryginalnej rozdzielczości (jest dużo większe od rozdz. ekranu) żebys mógł się przyjżeć ;)

Pozdrawiam

~~zdjęcie przesłane

Strefa czasowa: UTC + 1