ADAM 12 napisał(a):
j@cek napisał(a):
Hugo napisał(a):
oskar napisał(a):
znam tego chłopaka z tego audi i daje sobie reke uciac ze jakby chciał to tą m 5 wyruchał by bez zeadnego problemu. uwierzcie mi .powarznie
Głupoty gadasz kolego.
Po pierwsze to rusza tym Audi jakby nigdy nie jeździł quattro
Robiliśmy kiedyś kilka prób RS4 vs M5.Moce identyczne.Do 200km/h Audi odchodzi i to nieźle , ale powyżej 200km/h M5 odchodzi.
rs4 to jedna nie s4
cóź mozna mowic ze spalił start itp. ale prawda jest taka ze M5 jest szybsze i generalnie (globalnie)BMW robi szybsze/mocniejsze silniki niż audi (nawet porównac lata 90-te 525 24v a 2.8 lub 520 a 2.3 )
Z całym szacunkiem ale kolega chyba oszalał
Miałem bume z silnikiem 2.0 6 cyl i powiem szczerze że to był szrot nie silnik.łatwo się przegrzewa ,cały czas trzeba pilnować ile bierze oleju czy coś nie cieknie z miski. A do tego przychodzi jeszcze paliwożerność .U mnie przy butowaniu ponad 20l.
Czy mocniejsze silniki nie sądze. 2.0 M20 na gażniku ma 125KM i 6 cyl
Audi z silnikiem 2.0 na wtrysku od 115-136KM w zależności od typu silnika.
A pozatym jak nie zadbasz o bume to Ci na autostradzie korbowód bokiem wyjdzie
.
Pozdrawiam
jezeli mozna to wniose troche swego zdania....
a wiec. BMW 520 z M20 silnikiem ma 135 KM a nie 125...
sam mialem 3 BMW e34 (540, 525, 525 24V) i uwazam ze BMW silniki sa mocniejsze od silnikow Audi czy MB....takie jest moje zdanie.... pisze tu o normalnych silnikach ( wiec pominmy M-Power, AMG, Brabus czy RS serie....) dodam tez ze jako i ja jezdzilem BMW to nie zaliczam siebie do tych tak nazywanych dresiarzy....