.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.gru.2024 15:55:28

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 19:05:28 
Użytkownik

KATO napisał(a):
co do A6 to juz wiem ze chce i tylko tdi 2.5 AEL 6 biegow klimatronik zielone lub czarne z komputerem pokładowym i srebnymi obramowkami i tylko oske ze wzgledow ekonomicznych a napalac sie nie napalam bo szukam juz 2 miesiace i bede szukal choc by nawet poł roku swoje wczesnijsze autko ktore jeszcze mam szukałem 2 miesiace gdzie jeszcze nie były otwarte granice a mam go juz 5 lat zrobiłem nim prawie 100 tys i wiem co to znaczy zadbane autko i tylko takie kupie

a co dotego ze tamtego nie kupiłem to juz mnie nie dołujcie bo k... wsciekam sie cały dzien :/

Ale według mnie to szkoda że tamtego nie kupiłeś!!
Ja bym na twoim miejscu nie odpuścił. Ale zrobiłeś jak chciałeś.
Błądzić rzecz ludzka.
Ale szkoda że go nie kupiłeś.
Naprawdę szkoda.
Trzeba było go kupić.

Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 19:36:03 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
flavios napisał(a):
KATO napisał(a):
co do A6 to juz wiem ze chce i tylko tdi 2.5 AEL 6 biegow klimatronik zielone lub czarne z komputerem pokładowym i srebnymi obramowkami i tylko oske ze wzgledow ekonomicznych a napalac sie nie napalam bo szukam juz 2 miesiace i bede szukal choc by nawet poł roku swoje wczesnijsze autko ktore jeszcze mam szukałem 2 miesiace gdzie jeszcze nie były otwarte granice a mam go juz 5 lat zrobiłem nim prawie 100 tys i wiem co to znaczy zadbane autko i tylko takie kupie

a co dotego ze tamtego nie kupiłem to juz mnie nie dołujcie bo k... wsciekam sie cały dzien :/

Ale według mnie to szkoda że tamtego nie kupiłeś!!
Ja bym na twoim miejscu nie odpuścił. Ale zrobiłeś jak chciałeś.
Błądzić rzecz ludzka.
Ale szkoda że go nie kupiłeś.
Naprawdę szkoda.
Trzeba było go kupić.

Flavios, jak Cię lubię to odstaw to zielsko, szkodzi Ci ... :D ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 19:48:35 
Użytkownik

przeciez nie zasztyletuje sie wiem ze bład bo był wymazony miał wszystko co chciałem tylko rok był koniec 94 ale za to cena była zajebista :peace:

dobra ide sie powiesic :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 19:59:31 
Użytkownik

KATO napisał(a):
przeciez nie zasztyletuje sie wiem ze bład bo był wymazony miał wszystko co chciałem tylko rok był koniec 94 ale za to cena była zajebista :peace:

dobra ide sie powiesic :diabel:

Tylko posprawdzaj mocowania. :diabel: :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 21:57:48 
Klubowicz

KATO napisał(a):
widze ze nie czytasz uwaznie od kiedy produkuja A6 i silniki AEL to doskonale wiem a co do szczepa to bez przesady az taki laik nie jestem

A z kąd ja mam niby wiedzieć czy się znasz czy nie? Zadajesz laickie pytanie czy silnik mający nalatane 300000 do czegoś się nadaje to masz odpowiedź. Nie oczekuj odemnie, że będę jasnowidzem :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 22:05:38 
Użytkownik

GrzesB napisał(a):
KATO napisał(a):
widze ze nie czytasz uwaznie od kiedy produkuja A6 i silniki AEL to doskonale wiem a co do szczepa to bez przesady az taki laik nie jestem

A z kąd ja mam niby wiedzieć czy się znasz czy nie? Zadajesz laickie pytanie czy silnik mający nalatane 300000 do czegoś się nadaje to masz odpowiedź. Nie oczekuj odemnie, że będę jasnowidzem :peace:

pytam sie co sodzicie o takim silniku czy nie tzreba wiemieniac np pompy wody, nagrzewnicy , turbo itp chodziło mi o urzydkownikow tych ze własnie maszyn co wymieniali przy takim przebiegu zebym wiedział na co mam zwrocic uwage :D

jezeli bym był taki zielony napisał bym ze jestem laikiem i niewiem co z czym jesc :zly:

sorki za nie sprecyzowanie pytania :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 13.sty.2006 22:12:29 
Użytkownik

KATO napisał(a):
GrzesB napisał(a):
KATO napisał(a):

pytam sie co sodzicie o takim silniku czy nie tzreba wiemieniac np pompy wody, nagrzewnicy , turbo itp chodziło mi o urzydkownikow tych ze własnie maszyn co wymieniali przy takim przebiegu zebym wiedział na co mam zwrocic uwage :D

jezeli bym był taki zielony napisał bym ze jestem laikiem i niewiem co z czym jesc :zly:

sorki za nie sprecyzowanie pytania :peace:

Pompę wody to chyba się wymienia przy wymianie paska rozrządu.
:zly:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1