hudy napisał(a):
witam jestem nowym użytkownikiem tego forum i mam nadzieje ze dobrze trafiłem z moim pytaniem.Mam zamiar kupić audi b4 1.9 tdi jednak nie wiem na co szczególnie zwrócić uwage kupując ten model.niestety nie mam w swoim gronie nikogo kto by sie dobrze znał na samochodach i coś mi doradził.Drugie moje pytanie dotyczy konkretnego samochodu.Wyraźcie opinie czy warto go kupić:
audi b4 1.9 tdi ,rocznik 95 , pierwsza rejestracja 10.95 , przebieg 165000km , bezwypadkoby , garażowany , sprowadzony z niemiec i zarejestrowany wtym roku , przegląd do 1.1.2007 , w niemczech 1 właściciel , ABS , wspomaganie kierownicy , klimatyzacja , alufelgi , szyber dach , centralny zamek , autoalarm , immobiliser , w środku i na zewnątrz zadbany.I to wszystko za 15500.Sprzedający spuści z ceny ale jeszcze nie wiem ile.Mar5twi mnie tylko to zanie ma książki serwisowej w tedy bym wiedział na czym stoje. Dziekuje wszytkim za odpowiedź na moje pytania.
1. W przebiegi nigdy nie wierz a zwłaszcza w 10-letnim samochodzie 165 kkm to zdecydowanie zbyt mało jak na diesla w tym wieku
2. Brak ksiazki serwisowej dla mnie jest podejrzany
3. w słowo bezwypadkowy wierzę podobnie co w słowo Kaczyński
4. Bierz fachowca bo zdalnie Ci nikt nie podpowie ...