.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 16:05:08

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: ZLOT ŚWIDNICA
PostNapisane: 01.lut.2006 11:14:38 
Użytkownik

witam:)culb tuningowy ze świdnicy wraz z automobilklubem sUdeckim chce zorganizowac zlot samochodowy polaczony z wyscigami na 1/4 mili paleniem gumy probami zrecznosciowymi itp
Mialby sie on odbyc w okolicach maja czerwca ale wszystko bedzie jeszcze dokladnie ustalone.juz zalatwiamy karetke straz pozarna policje mamy juz wszystkie plany objazdow ulicy przemyslowej zamkniecia drog itp.za okolo 2 tyg odbedzie sie spotkanie w siedzibie automobliklubu i bedziemy wszystko dokladnie ustalac.regulaminy itp juz wszystko jest zrobione.chcemy to naglosnic w radiu,artykul w gazecie ,a takze w tvp wroclaw i oczywiscie na forach i stronach internetowych.
ten zlot organizuje club EXTREME TUNING CLUB SWIDNICA ktorego jestem członkiem,lecz w klubie sa tylko 2 wypasione furacze bo marki audi,a chcialbym zeby na tym zlocie bylo ich bardzo duzo :peace: wiem ze z samego jakiegos clubu vw ma byc z 15-20 aut no a nasze audiczki sa chyba wypasniejsze!!!!!!!!!!!!!! :D :P wiec jesli sa chetni a taka mam nadzieje niech pisza kto,co,czym:)a ja bede ich informowal na bierzaco o nowosciach zwiazanych z owym zlocikiem!!!!!!!!1wiec kto chetny??????

pozdrawian:)

.........FANaudiCLUB..........

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2006 10:16:26 
Użytkownik

:peace: Do Świdnicy niedaleko! Więc czemu nie? Chętnie podjadę popartzec i może coś pokazać :diabel:
Pomysł mistrz a widzę, że oraganizacja też pełen profesjonalizm! :D

Tytuł: Re: ZLOT ŚWIDNICA
PostNapisane: 03.lut.2006 23:03:20 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
gebus_audi napisał(a):
witam:)culb tuningowy ze świdnicy wraz z automobilklubem sUdeckim chce zorganizowac zlot samochodowy polaczony z wyscigami na 1/4 mili paleniem gumy probami zrecznosciowymi itp
Mialby sie on odbyc w okolicach maja czerwca ale wszystko bedzie jeszcze dokladnie ustalone.juz zalatwiamy karetke straz pozarna policje mamy juz wszystkie plany objazdow ulicy przemyslowej zamkniecia drog itp.za okolo 2 tyg odbedzie sie spotkanie w siedzibie automobliklubu i bedziemy wszystko dokladnie ustalac.regulaminy itp juz wszystko jest zrobione.chcemy to naglosnic w radiu,artykul w gazecie ,a takze w tvp wroclaw i oczywiscie na forach i stronach internetowych.
ten zlot organizuje club EXTREME TUNING CLUB SWIDNICA ktorego jestem członkiem,lecz w klubie sa tylko 2 wypasione furacze bo marki audi,a chcialbym zeby na tym zlocie bylo ich bardzo duzo :peace: wiem ze z samego jakiegos clubu vw ma byc z 15-20 aut no a nasze audiczki sa chyba wypasniejsze!!!!!!!!!!!!!! :D :P wiec jesli sa chetni a taka mam nadzieje niech pisza kto,co,czym:)a ja bede ich informowal na bierzaco o nowosciach zwiazanych z owym zlocikiem!!!!!!!!1wiec kto chetny??????

pozdrawian:)

Na lipiec zaplanowano już zlot w Toruniu, w związku z tym może być to problemem (głównie finansowym).
Niemniej poprosimy o konkrety w tym wątku (koszty, plan zlotu , atrakcje etc) wtedy bedzie łatwiej nam podjac jakąs decyzję. :)

Tytuł:
PostNapisane: 07.lut.2006 11:43:57 
Użytkownik

ok:)scigne kogo trzeba i postaram sie jak najszybciej poiw cos wiecej:) :peace:
narazie wiem tyle ze wyscigi na 400m beda sie odbywaly na ulicy.Przemyslowej-jest ona jedna z rowniejszych ulic w świdnicy:)bedzie ona zamknieta nad wszystkim ma panowac policja :diabel: :diabel: :diabel: co do kosztow ....... watpie zeby byly to jakies ogromne wydatki!nie chce nic mowic zebym pozniej nie dostal opier......olu od was ale mysle ze tak gdzies 10-20zl za wjaz i zapewne znizka dla grup zorganizowanych:0ale postaram sie dac znac szybko:) :!!: :!!: :!!:

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2006 09:52:14 
Klubowicz

Myśle że Legnica powinna się pojawić może nia poto aby się ścigać przynajmniej nie ja bo tu niema zabardzo czym w takich zawodach ale żeby się pokazac i ewentualnie jakaś zrencznościówka . Jest nas troche bedę namawiał żeby przyjechać grupą może Bolesławiec też dołączy jest tam paru chłopaków a dobrze by było zmobilizować Wrocław to wtedy niewiem gdzie ty to wszystko pomieścisz.

Tytuł:
PostNapisane: 15.lut.2006 14:25:43 
Użytkownik

Myśle że sie pojawie, w końcu mam naprawde blisko,jak byście mieli jakieś konkrety to dajcie znać, a moze tak odwiedzić was wcześniej?? niemam niczego podkreconego ale zawsze można popatrzeć,pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 15.lut.2006 16:42:00 
Użytkownik

hehe no widze ze sie fajna ekipa moze zebrac jak sie wszystko dobrze zegra i pouklada:)ok bede ich<<szefostwo :): >>wypytywal i molestowal i jak bede mial jakies nowe wiesci to dam znac :peace: :peace: :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 08:32:23 
Użytkownik

Ja będę na bank.... :D SUPER

ps. Jestem przekonany, że i tak będziemy mieli przeludnienie - widać to na ELMOCIE ;) - jednak fajnie by było żeby jednak Audików się trochę zjechało...

Jak to nagłośnicie to kasa pewna - oby tak dalej....

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 09:20:48 
Użytkownik

zgadzam sie z toba w pelni!!!!!audikow musi byc duzoooooo duzooooo :diabel: elmot elmotem ale ostatni zlot lekko nie wydal:(slaba organizacja byla:(ale ten szykuje sie dosc konkretnie i to mnie i chyba was cieszy:) :peace: :peace: :peace:
pozdrawiam i zapraszam raz jeszcze

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 10:38:55 
Użytkownik

a moze jakiś mały spocik w Świdnicy jak sie pogoda poprawi ;) mysle ze kilka autek by sie zjechało, co wy na to ?????

Tytuł:
PostNapisane: 22.lut.2006 09:30:51 
Użytkownik

no super pomysł!!! :peace: ja jestem za...mozna sie spot na tym terenie gdzie bedzie organizowany zlot to bedziecie mogli sami ocenic miejsce itp:)zagadam z chlopakami i mozna cos pomyslec w tym temacie :diabel: :diabel: :diabel: :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 22.lut.2006 09:35:26 
Użytkownik

Jest już jakaś konkretna data? :?: :D

Tytuł:
PostNapisane: 22.lut.2006 09:35:53 
Użytkownik

jeszcze lepszy pomysł, myśle że ludzie powinni troche czasu znaleźć ze Świdnicy, okolic i się spotkać

Tytuł:
PostNapisane: 22.lut.2006 20:15:08 
Użytkownik

Holera tez bym przylecial tylko troszeczke za daleko bo zapowiada sie fajnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 26.lut.2006 16:56:38 
Użytkownik

hmm...chlopaki jesli chcecie mozna cos pomyslec nad jakims spot w świdnicy:)przed zlotem!wiec zrobmy tak:)zrobie nowy poscik wykminie date wstepna i niech kazdy piszre kto bedzie cos sie pomysli jakies rozrywki itp:)co wy na to???
pozdrawiam:) :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 05.mar.2006 15:17:38 
Użytkownik

Cześć,witam kolege ze Świdnicy,chciałbym się dowiedzieć więcej o tym zlocie z kim się skontaktować w Sudeckim?Czy potrzebna pomoc?Dawno nie byłem w klubie i nic nie wiem.Pozdrowionka Robert74 błękitne A4 2.6

Tytuł:
PostNapisane: 07.mar.2006 12:11:23 
Użytkownik

najlepiej kontaktowac sie z pawlem,,czerwony leon(kowal),,pewnie wiesz...:)a jesli cos wiecj to u nas na str na forum...bno ja nie wiem kto w sudeckim tym sie zajmuje a co do pomocy to mysle ze bedzie mile widziana
dziek :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 10.mar.2006 21:40:19 
Użytkownik

Z WIELKIM ZALEM MUSZE WSZYSTKICH POINFORMOWAC IZ DZIS DOWIEDZIALEM SIE ZE ZLOT W SWIDNICY SIE NIE ODBEDZIE Z BLIZEJ MI NIE ZNANYCH POWODOW!!!!
ale nic straconego!!!!!!!!wraz z kolegami postaram sie ja osobiscie zrobic jakis zlocik bedzie to na 100% cos mniejszego niz sie zapowiadalo tamto ale bedziemy sie starac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :peace: :peace: :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 10.mar.2006 21:54:27 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Nie widzę sensu dalej ciągnąc tego wątku i zamykam go.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1