No wlasnie audik, pasek moze ktos wymienial, ale na tym sie skonczylo....
Nie przejmuj sie, koszty robienia mojej kupetki na bostwo sa ogromne....mam nadzieje, ze Pysio sie o nich nie dowie, a efekt bedzie taki jaki sobie zalozylem - wiec trzymajcie kciuki. Fajnie sie gosc w ASO na nas patrzyl jak zakupilismy oryginalne gadzety do skrzyni buhahaha. Pewno dawno nie widzial takich postrzelencow
Emte do niego przywalil: "Panie, to auto musi jezdzic do 18.02.2006 !!!" i gosc zaczal dzwonic do niemiec o terminy dostawy heheheh
Ciekawe info - ASO Beltowski ma ciut nizsze ceny niz ASO Auto Special
Wielkie podziekowania naleza sie rowniez dla Pana Marka Gładyska, który załatwił pompisko paliwa oryginalne i nowe firmy BOSH w rozsadnych pieniadzach (ASO: 1760pln buhahaha) oraz uswiadomil mnie co do konsekwencji zakladania "regenerowanych" lub koreanskich zamiennikow pomp !!! Naprawde warto sie zastanowic, zanim sie wyleci w powietrze....
Dziekowka dla EMTE za ogromna pomoc w misjach zdobywania czesci...napewno sporo zaoszczedzilem
Jednoczesnie, chcialbym Was przestrzec przed odwiedzinami sklepu motoryzacyjnego w Zielonkach. Jadac od strony pradnika bialego po lewej stronie. Po uswiadomieniu Pani oraz Pana ze niestety wloszczyzna nas nie interesuje do samochodu marki Audi zostalismy zlani rowno i po calosci, a kwota jaka mialem zamiar tam wydac przekraczala 1000 pln !!!
Naprawde, nie ma sensu tam nic kupowac...
Od nastepnego wtorku bedzie ostre skladanie wozu do kupy, mam nadzieje, ze ta kupa bedzie calkiem szybka i sprawna
Dziwnie sie czuje po wydaniu takiego sosu na wozek....ale przynajmniej bede mial co dzieciom opowiadac
))