zuru napisał(a):
Maciu, a pamietasz dyskusje "Oooo raaaany jaaak zleee nam jeeest czemu tylko 50 aut co to za porazka" hehehe bo ja widzialem w kilku miejscach tego typu teksty - a teraz ?
Cos mi smierdzi grupowe wypisywanie sie z toru jeden po drugim innymi pobudkami niz kasa...dlatego postanowilem zapytac. I tak mi nie odpowiedza, no chyba ze wpadnie Szosti i pokaze klase jak ostatnio na HydeParku - chociaz do momenty kiedy tego nie zobaczylem nic do chlopa nie mialem...
Na forum jest takie bydlo, ze w zasadzie wypowiadac sie poza spotami nie warto, zlotow organizowac rowniez. Ja sie pytam, gdzie ten klimat co kiedys ?
Nie czas i miejsce na taka dyskusje....ale szkoda generalnie....i zal dupe sciska.
Powiem ci szczerze,ż e mi tez brakuje tego klimatu
Ale mimo tego,że ostatnio mnie nie było to teraz będę
Leo napisał(a):
ja od początku mówiłem , że połowa nie przyjedzie tak czy siak. Nikt mi wierzyć nie chciał. Ale przeciez to jest na KAŻDYM zlocie, nie tylko teraz, że przyjeżdża dużo mniej niż zadeklarowane. Poza wybrykami, które muszą się zdarzać, chociażby z powodu rachunku prawdopodobieństwa, nie dzieje się w tej chwili nic poważnego (no, może poza brakiem rozwoju idei stowarzyszenia).
Do zobaczenia za dwa tygodnie
Już nie mogę się doczekać
Adam bądz dobrej mysli
piotr napisał(a):
Leo napisał(a):
ja od początku mówiłem , że połowa nie przyjedzie tak czy siak. Nikt mi wierzyć nie chciał. Ale przeciez to jest na KAŻDYM zlocie, nie tylko teraz, że przyjeżdża dużo mniej niż zadeklarowane.
Za to po zlocie ilu będzie zaskoczonych: szkoda że nie wiedziałem że zlot jest, ale na następny przyjadę na milion procent
- standard, zawsze tak było
I na kilka miesięcy przed kolejnym deklarują przyjazd, a potem się wykruszają... bo napisac łatwo, ale ponieść te 150-200 zł kosztów za dobrą zabawę, poświęcić weekend już niekoniecznie tak łatwo
Ale w Łodzi na zimowym się udało: frekwencja 107% zadeklarowanych
Piotr tu nie chodzi tylko o te 200zł,chodzi o czas którego
brakuje nam coraz bardziej mówię tu nie tylko o sobie
Co do kosztów wyjazdu to moje sa przynajmniej x2 lub większe
i jeszcze nie miałem nigdy tak dobrze,żebym mial mniej jak 500km
na jaki kolwiek zlot
A uwierz mi,że jak będę miał tylko czas
to będę na każdym zlocie bo lubie wasze mordy i tasknie za wami
do zobaczenia za 10 dni