.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.gru.2024 10:45:37

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi B4 - Audi A4
PostNapisane: 25.lut.2006 14:34:10 
Użytkownik

Witam
Nie wiem czy nie potrafię szukać czy coś z serwerem nie tak. Jak wiecie od bardzo długiego czasu jeżdze B3 i czas zmienić na coś innego- oczywiście AUDI. Przeglądam ceny i jednej rzeczy nie rozumiem B4 jest w cenie A4, podpowiedzcie o co chodzi??? Ja tak naprawdę poluję na ładną A4 95-96 rok, a może lepiej kupić porządną B4. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2006 14:40:35 
Moderator

Te promocyjne ceny na A4 to zazwyczaj za autko , ściągnięte zza granicy , po wielkim dzwonie i zrobione byle jak , najniższym kosztem ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2006 14:45:08 
Użytkownik

Poprostu unia tak dała nam popalic i import aut ze ceny polecialy na leb i szyje,podam ci przyklad wczoraj kupilem Merca Okularnika W210 2.316V bordowego z 95 roku piekne 17 kola ma tylko bo roboty bomble na tylnich blotnikach auto jest zarejestrowane w kraju od 5 lat i dalem 20 tys a takie same merce widzialem w ogloszeniach po 32 tys .Jest kolosalna rozbierznośc w cenach możesz kupic za te same pieniądze B4 i A4 i nie ze ktos powie ze te B4 za 14 tys jest idealne a A4 to trup , totalna bzdura nieznaczy ze auto drogie jest idealne .poprostu trzeba szukac jak masz czss to znajdziesz ladne A4 i koniec. Ja ostatnio ogladalem 5 V8 i ceny sie zaczynały od 5 tys do 12.900 i kazde z nich wyglądalo podobnie cale zasyfione pelno szpachli polowa rzeczy niedziała a niby cena 5 a tu 12 takie same sztrucle doslownie .Więc nich nikt ci nie opowiada glupot ze lepiej kup idealne B4 niz za te pieniadze A4 bo jest w kosmicznym błędzie .

Audi V8 3.6 { Full wypas ]
Audi 90 Quattro 2.3
VW Passat B5FL HIGHLINE 2.5 V6 TDI AKN 4MOTION.

"Dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"

Ostatnio edytowano 25.lut.2006 14:46:24 przez szwagier, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2006 14:45:34 
Użytkownik

Hugo napisał(a):
Te promocyjne ceny na A4 to zazwyczaj za autko , ściągnięte zza granicy , po wielkim dzwonie i zrobione byle jak , najniższym kosztem ;-)

Albo cale tylko ze z duzym przebiegiem i dobite mechanicznie....

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2006 14:53:11 
Użytkownik

szwagier napisał(a):
Poprostu unia tak dała nam popalic i import aut ze ceny polecialy na leb i szyje,podam ci przyklad wczoraj kupilem Merca Okularnika W210 2.316V bordowego z 95 roku piekne 17 kola ma tylko bo roboty bomble na tylnich blotnikach auto jest zarejestrowane w kraju od 5 lat i dalem 20 tys a takie same merce widzialem w ogloszeniach po 32 tys .Jest kolosalna rozbierznośc w cenach możesz kupic za te same pieniądze B4 i A4 i nie ze ktos powie ze te B4 za 14 tys jest idealne a A4 to trup , totalna bzdura nieznaczy ze auto drogie jest idealne .poprostu trzeba szukac jak masz czss to znajdziesz ladne A4 i koniec. Ja ostatnio ogladalem 5 V8 i ceny sie zaczynały od 5 tys do 12.900 i kazde z nich wyglądalo podobnie cale zasyfione pelno szpachli polowa rzeczy niedziała a niby cena 5 a tu 12 takie same sztrucle doslownie .Więc nich nikt ci nie opowiada glupot ze lepiej kup idealne B4 niz za te pieniadze A4 bo jest w kosmicznym błędzie .

Jak mogles zdradzic Audi :P:D /w Mercu mechanika Cii tez wyskoczy :P
Zgadzam sie z Twoja wypowiedzia, lecz tanie A4 w Polsce to sa dobitki-wiem bo czesto patrze na ceny A6-trzeba z lupa szukac A6 z przebiegiem pow. 250tys.km a znalezc powypadkowy to juz jest cud.....
Krotko mowiac Polacy kupuja rozbite samochody, z przebiegiem 300tys.km za doslownie "grosze" naprawiaja je byle jak, licznik cofaja na 140tys.km i wtedy stan idealny i maly przebieg.... Faktem jest ze wiekszosc aut w Polsce wedlug wlascicieli jest bezwypadkowa, serwisowana, i z oryginalnym przebiegiem 140tys. w 10-letnim aucie. Patrzac na Allegro cudem jest znalezc powypadkowe auto z duzym przebiegiem.....

Podsumowujac-najlepiej wyszukac sobie za granica jakies autko z przebiegieem do 150tys.km. i w ladnym stanie i dac tyle co w Polsce, niz kupowac od Polaka krecibrzucha....

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2006 15:01:53 
Użytkownik

Koledzy niezdradzilem Audi Okulara szukalem dla ojca i mu znalazlem ,jest bezwypadkowy ale ma pare mankamentów ja dalej szukam audi tylko juz mi sie wymiotowac chce jak jade na miejsce ogladac V8 a tu zlom stoi i wspomaganie niedziala na blotnikach szpachla popekana w śrdku skóra wygląda jakby ktos na niej odbyl 50 stosunkow damsko-meskich i nawet tego nieumył moge tu dac linki tych samochodow ktore juz zwiedzilem i sami ocenicie ,zajeżdzasz na miejsce a to gasnie wszystko w zawieszeniu strzela albo tak jak ostatnia woda sie zagotowala i kaplica .

Audi V8 3.6 { Full wypas ]
Audi 90 Quattro 2.3
VW Passat B5FL HIGHLINE 2.5 V6 TDI AKN 4MOTION.

"Dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2006 15:08:20 
Użytkownik

szwagier napisał(a):
Koledzy niezdradzilem Audi Okulara szukalem dla ojca i mu znalazlem ,jest bezwypadkowy ale ma pare mankamentów ja dalej szukam audi tylko juz mi sie wymiotowac chce jak jade na miejsce ogladac V8 a tu zlom stoi i wspomaganie niedziala na blotnikach szpachla popekana w śrdku skóra wygląda jakby ktos na niej odbyl 50 stosunkow damsko-meskich i nawet tego nieumył moge tu dac linki tych samochodow ktore juz zwiedzilem i sami ocenicie ,zajeżdzasz na miejsce a to gasnie wszystko w zawieszeniu strzela albo tak jak ostatnia woda sie zagotowala i kaplica .

Moze lepiej poszukaj cos za granica-szybciej znajdziesz i napewno bedzie w lepszym stanie-bynajmniej chodzi mo o blacharke.....

http://www.mobile.de/SIDnmpA89QME-NtKKO ... earch.y=11

Tak sobie patrze ze sa fajne sztuki do 200tys. km. i w dobrej cenie :) a wygladaja duuuuuzo lepiej niz u nas....

Strefa czasowa: UTC + 1