Witam Audimaniaków ze Szczecina,
dawno tu nie zaglądałem i widzę że Szczecińska grupa próbuje się zebrać .. od roku
Może podsunę taką propozycję - zamiast zbierać się pod jakimiś supermarketami , tudzież na pasie startowym może zainteresuje Was to:
GRYF TUNING CLUB ze Szczecina zaprasza :
"... do wzięcia udziału w imprezie organizowanej przez nasz klub, która odbędzie się 26.03.06r godz. 13:00 na terenie BRD (Tor Kartingowy) przy ul. Wojska Polskiego 237 w Szczecinie
Zapraszamy do wzięcia udziału w poszczególnych konkurencjach tj
- Sprawdzenie swoich umiejętności na torze wyścigowym (wyścigi jak i pomiary czasów zostaną przeprowadzone przez licencjonowanych sędziów PZMot). Oficjalne rozdanie pucharów.
- Strzelanie do tarczy (z wiatrówki) - oficjalne rozdanie dyplomów
- Konkurs CAR-AUDIO - oficjalne rozdanie dyplomów
- konkurs na najładniejsze auto imprezy
- Przeciąganie liny
- Rzut oponą
- Ognisko
- Grill
Cennik:
1.Bilet wstępu na teren ośrodka:
Samochód - 5zł (kierowca + pasażerowie)
1 osoba - 2zł
Dzieci do lat 10 wstęp wolny
2.Karnet na tor wyścigowy:
4 przejazdy - 10zł
1 przejazd - 5zł
3.Karnet na strzelnicę
8 strzałów - 5zł
1 strzał - 1zł "
Z tego co wiem impreza jest ogólnodostępna i nie jest przeznaczona tylko dla członków klubu GTC do którego nie należe (żeby nie było podejżeń)
Naprawdę polecam uczestnictwo w takich imprezach odbywająch się na torze kartingowym - w zimie było kupe frajdy (quattrówkami można było poszaleć) - jest miejsce na postawienie auta, bezpiecznie na torze (nie zagraża się innym uczestnikom ruchu drogowego oraz emocje związane z rywalizacją na torze.
Co wy na to ?
Ja na pewno się pojawię ale raczej nie coupe'jką tylko moim gokartem