A ja tylko wsadze w temat swoje pare groszy...
A100 2.3 NF zalozona w maju instalacja najprostsza bez kompa miksera itp...
Wszystko bylo w miare normalnie, ale od jakiegos miesiaca czy moze dwoch auto wyraznie stracilo na mocy. W sumie niewiele tam siedzi bo 136KM na setke w Avancie i Q to chyba nie za wiele, ale czuc to wyraznie spadek w porownaniu z tym co bylo wczesniej. Dodatkowo - i to najgorsze - samochod przestal praktycznie jezdzic na benzynie...Odpalam go zawsze z benzynki i po paru minutach przelaczam sie na LPG a od czasu do czasu staralem sie nabic troche km na benzynie...Jakies 2-3 tygodnie temu skonczylo sie - przy przelaczeniu na benzyne w czasie jazdy autem szarpie i rwie jak glupie - no nie da sie jechac - po przepieciu na LPG idzie juz normalnie.
Zaczynam poszukiwania kogos kto bedzie umial poradzic sobie z tym problemem i ew. przebuduje mi instalke LPG dorzucajac komputer - jezeli rozwiaze on problemy z benzyna i kiepskimi osiagami na LPG.
Wiec prosze o wszelkie namiary na magikow ktorzy beda sobie w stanie poradzic z takimi problemami.
Nie chcialem juz wspominac o plywaniu obrotow i innych dziwnych problemach...
pzdrw
Neme
PS.Jako ciekawostke dodam ze przez ponad rok jezdzilem Coupe 2.3 NG (silnik nowszy niz NF) z IDENTYCZNA instalacja bez zadnych komputerow ani mixerow i sprawowala sie idealnie !!!
A w setce kupa
Zakladal ja gosc od ktorego kupilem samochod...