Wiotam po sporej przerwie spowodowanej nauką no i przerwa w dostawie neta... nie zdazylem ostatnio nawet podziekowac za pomoc z licznikiem <zegarek>wiec dziekuje teraz

. Mam kolejny problem tym razem z zakupem swiec i typem silnika... Autko to Setka quattro z 84 roku, wg numerow nadwozia typ 43 z 81 roku, ale w dowodzie jest 84, mniejsza o to ... teraz sam nie wiem jaki to ma silnik... raczej 2,2 wg. numerow silnika WC ale to tez moglo byc zmienione... jeden z klubowiczow posiada 200 z 79 z silnikiem WC... pytanie czy byl on tez montowany w typie 44 ??? bo wg naklejki w bagazniku auto powinno miec silnik KU <w tym samym wierszu calkiem na prawo pisze AAH> czy mozna dosjc po numerze nadwozia do numeru oryginalnego silnika??? Musze mu dac nowe swiece i sam nie wiem co mam wsadzic zeby bylo dobrze

A tak poza tym tematem ile moze kosztowac pompa paliwa i chłodnica... bo jak stal teraz na mrozie cos mu sie z ta chlodnica porobilo..... i plyn wyciekl... a pompa paliwa zagłusza stojace obok auta z sportowymi wydechami... Z góry dzieki,i Pozdro!!!