.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.gru.2024 22:09:28

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4] USTERKA KLIMATYZACJI?
PostNapisane: 28.mar.2006 21:44:26 
Użytkownik

WITAM WSZYSTKICH .Mój problem polega na niedziałającej kimatyzacji(klimatronic).Problem wygląda następująco :uruchamiam silnik załączam klimatyzacje .uruchamia się potem działa kilka sekund i się wyłacza(tzn zapala cię dioda eco i po chwili gasnie).Nawet po dalszej jeżdzie i ponownych próbach nie przynosi to żadnych pozytywnych rezultatów.Dioda zapala się na ułamki secundy i gasnie .O co w tym wszystkim chodzi ?Klimatyzacja miała przegląd w zeszłym roku i jakos po zimie odmówiła posłuszeństwa .Posczas zimy odpalałem ją systematycznie co ok 1-2 tyg na ok 20min .Zaznaczam żę przycisk Econ wraz z diodą można włączyć i wyłączyć w każdych warunkach choć nie musi oznaczać automatycznego załączenia sprężarki.Prosze o pomoc i dzięki z góry za podpowiedzi . Audi A4 1.9TDI 2001 131 KM :( :( :( [/img]

Tytuł:
PostNapisane: 29.mar.2006 10:15:00 
Użytkownik

Miałem taki przypadek w A4 jak było zamało gazu w klimie. Podjedz do jakigo zakładu co napełnia i sprawdzą tobie ciśnienie.

Audi B3 1,8 `87

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1