.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 05.kwi.2025 20:25:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2004 11:14:02 
Klubowicz

Kropek napisał(a):
a co tam robila policja na zlociku ??? coscie tam narozrabiali ??? przyznawac sie ale to juz :) !!!!!

ps. alf kiedy jakas galeria sie pokaze ??? badz czlowiekiem [ daj kartofla ] :)

Qrna, z ta Policja to byla ostra przesada. Idzie biedny Zuru w stanie wskazujacym na wypalenie do pokoju, przechodzi kolo recepcji a tam dwa wielkie Psy gadaja z babka. No wiec sru do pokoju i shiz....zabije Hans zabije !!!!!!! ;)

Uuuufff dobrze, ze wszystko ok ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2004 14:34:22 
Klubowicz

Buuuhahahahahaaaaaaa .... a podniosles sie z tego jakos? czy juz dzien miales totalnie zryty? :peace: :diabel: :zly: :galy: :!!: :P :D :) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2004 17:54:00 
Użytkownik

Auto: Totalnie Dymiąca Idea
Cytuj:
No bo tak naprawde quattro to jedna wielka kupa,nie wiadomo po co audi go stosuje,w rajdach takze sie nie sprawdzilo,jest drogie w utrzymaniu,auto wiecej pali i wogole jedna wielka tragiedia to quattro :): :): :):

Necro ty masz quattro w silniku 2.2t weic nie odczuwasz zamulenia :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2004 19:47:36 
Klubowicz

M A C I E K napisał(a):
dokładnie jak mówisz Hansik. A tak ogólnie, to na zlocie były 3 rodzaje podejścia do sprawy: 1. mieć ośkę i wykręcić super czas 2. mieć quattro, złomotać ośki i wykręcić super czas i.... 3. mieć totalny fun z latania bokalcami , slajdami i innymi driftami przy muzyce, śmiechu pasażerów i mając w nosie czas i klasyfikację! A to, że niechcący się udało mieć całkiem niezły wynik, to jeszcze lepiej! Bez stresu, bez spinania się, tak po prostu, hehehe! P.S. Ile razy zwycięzca po suchym torze śmigał tnąc zakręty po trawie, bo słyszałem różne opcje... najczęściej zwrot "około 10" :galy: :galy: :galy:
pozdrawiam!!! buhaaaaaaaaaa!

etam, zdaje ci się ;) jeden zakręt na pętli trochę poszedł :) wypadek przy pracy :) a że pojechałem ciasno ostatni przejazd to inna sprawa. Tak jak napisałeś można widowiskowo bokami (pierwsze 3 przejazdy tak zrobiłem, przynajmniej się starałęm) a następne 2 zrobiłem dla dobrego czasu... to coś złego, zabronionego? A tor suchy to był tylko miejscami, może widziałeś? Albo jeszcze lepiej jechałeś po nim? Czy opierasz się na relacjach osób trzecich? Jak tak to gratuluję :)

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2004 21:26:53 
Użytkownik

Cytuj:
etam, zdaje ci się ;) jeden zakręt na pętli trochę poszedł :) wypadek przy pracy :) a że pojechałem ciasno ostatni przejazd to inna sprawa. Tak jak napisałeś można widowiskowo bokami (pierwsze 3 przejazdy tak zrobiłem, przynajmniej się starałęm) a następne 2 zrobiłem dla dobrego czasu... to coś złego, zabronionego? A tor suchy to był tylko miejscami, może widziałeś? Albo jeszcze lepiej jechałeś po nim? Czy opierasz się na relacjach osób trzecich? Jak tak to gratuluję :)

yyyy, no jasne, że osób trzecich. Ja tam już się w ośrodku bawiłem... I właśnie dlatego pytam, bo relacje większości sa zgodne... :galy: No ale wyjaśniłeś dokładnie co i jak, więc byli w błędzie! Ponowne gratulacje! :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2004 21:36:00 
Klubowicz

na następnym zlocie (jeżeli się jeszcze jakiś odbędzie..... :( ) sprawdzimy się jeszcze raz :) a drugi mój czas był 1:41... trzeci 1:42.... wszytskie ciąłem po trawie ? zresztą mam film z feralnego zcięcia zakrętu ... ale nie o to chodzi .... są sędziowie zawodów.... nie zgłaszali problemu.... też chodziło mi o dobrą zabawę... ale przy okazji też o zrobienie dobrego wyniku. To chyba w miarę normalne? (no offence)

a zresztą to wszystko mało istotne wobec innych rzeczy które się teraz w klubie dzieją...... chyba się ze mna zgodzisz....

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2004 22:06:59 
Użytkownik

ALF^666 napisał(a):
Cytuj:

Cytuj:
..........ze jakiś jedo kolega z niego dzwonił i mógł go zabrac ze sobą
a on w niedziele szybciej wyjechał może się już znalazł i Volki go odzyskał .........
no nieodzyskal.... on go niezabral..o ile mnie pamiec niemyli to bullit go odbieral :(

Wyjaśnię może:

Siedzieliśmy razem z Maćkiem w pokoju Volkiego. Na łóżku spał skuty Albert. Siedzimy i pijemy a Maciek bierze telefon Volkiego i dla jaj dzwoni z niego do narzeczonej Volkiego. Rozmowa trwa może z trzy minuty (godzina jakaś 23.30). Na koniec rozłącza się i odkłada telefon na miejsce czyli na stolik znajdujący się w nogach alberta.
Za chwilę zabieramy się z pokoju na kolejne piwo.

Sytuacja o tyle głupia ze to My mieliśmy ten telefon w łapach jako ostatni. Ale jedno co mogę powiedzieć to to, że ANI JA ANI MACIEK NIE MAMY NIC WSPÓLNEGO ZE ZNIKNIECIEM TEGO SPRZETU.

Jeśli nas podejrzewacie to powiedzcie to otwarcie.

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 00:52:12 
Użytkownik

Bullitt napisał(a):
ALF^666 napisał(a):
Cytuj:

Cytuj:
..........ze jakiś jedo kolega z niego dzwonił i mógł go zabrac ze sobą
a on w niedziele szybciej wyjechał może się już znalazł i Volki go odzyskał .........
no nieodzyskal.... on go niezabral..o ile mnie pamiec niemyli to bullit go odbieral :(

Wyjaśnię może:

Siedzieliśmy razem z Maćkiem w pokoju Volkiego. Na łóżku spał skuty Albert. Siedzimy i pijemy a Maciek bierze telefon Volkiego i dla jaj dzwoni z niego do narzeczonej Volkiego. Rozmowa trwa może z trzy minuty (godzina jakaś 23.30). Na koniec rozłącza się i odkłada telefon na miejsce czyli na stolik znajdujący się w nogach alberta.
Za chwilę zabieramy się z pokoju na kolejne piwo.

Sytuacja o tyle głupia ze to My mieliśmy ten telefon w łapach jako ostatni. Ale jedno co mogę powiedzieć to to, że ANI JA ANI MACIEK NIE MAMY NIC WSPÓLNEGO ZE ZNIKNIECIEM TEGO SPRZETU.

Jeśli nas podejrzewacie to powiedzcie to otwarcie.

sprawa sprawą, ale najbardziej podoba mi sie to:
Bullitt napisał(a):
Na łóżku spał skuty Albert.
:): :P

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 08:54:24 
Użytkownik

ja rozumiem ze strata jest przykra ale moze przestaniemy juz pi.....c o zgubionym telefonie i przebitych oponach co ???? Pioter ja widzialem twoje przejazdy krejzolu i z opowiesci pasazera wiem ze niemal zlapales dacha ale przeciez o to wlasnie chodzi jeszcze raz gratuluje wyniku chociaz uciekles mi dopiero na ostatnim przelocie

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 15:40:07 
Użytkownik

Kurka właściwie ja też powinienem dostać siakiś pucharek bo:
-po pierwsze miałem najlepszy czas ze wszystkich Esek
-po drugie jedyny chyba jechałem wyłącznie na LPG

:):):):)

podać adres do wysłania pucharu??

04-05 S4 2,2T
04-05 Punto Jtd
05-05 B4 Tdi Avant
05-06 GTI edition 94`
06-08Honda civic VTI eg9
08-08 Skoda Fabia
08-08 VW golf 1J0
09-09 SKODA Fabia 5J
10-11 Skoda Octavia RS
11-13 Skoda Superb
13-14 Skoda Octavia 1Z
obecnie Audi A6 C5 1.8T

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 15:44:11 
Użytkownik

kubazak napisał(a):

Ad2. Sprzeciw - ja takze jechalem na LPG :P

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 17:33:58 
Użytkownik

I ja też. :D

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 17:44:10 
Użytkownik

Mariusz ty nie jesteś eska a Wowo masz ośkę :)

04-05 S4 2,2T
04-05 Punto Jtd
05-05 B4 Tdi Avant
05-06 GTI edition 94`
06-08Honda civic VTI eg9
08-08 Skoda Fabia
08-08 VW golf 1J0
09-09 SKODA Fabia 5J
10-11 Skoda Octavia RS
11-13 Skoda Superb
13-14 Skoda Octavia 1Z
obecnie Audi A6 C5 1.8T

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 17:53:44 
Użytkownik

piotr napisał(a):
na następnym zlocie (jeżeli się jeszcze jakiś odbędzie..... :( ) sprawdzimy się jeszcze raz :) a drugi mój czas był 1:41... trzeci 1:42.... wszytskie ciąłem po trawie ? zresztą mam film z feralnego zcięcia zakrętu ... ale nie o to chodzi .... są sędziowie zawodów.... nie zgłaszali problemu.... też chodziło mi o dobrą zabawę... ale przy okazji też o zrobienie dobrego wyniku. To chyba w miarę normalne? (no offence)

a zresztą to wszystko mało istotne wobec innych rzeczy które się teraz w klubie dzieją...... chyba się ze mna zgodzisz....

jasne stary, nie pisałem tego po to, by mieszać, po prostu chciałem zweryfikować ploty, bo nie chodzi o czasy czy puchary (w moim trochę mało browaru się mieści,heehhee), tylko o atmosferę... A ta w kilku wypadkach mocno przysiadła i mam nadzieję, że klub nie przygaśnie przez liczne nieporozumienia. Oczywiście w każdej chwili stanę do rywalizacji z Tobą i całą resztą ekipy. Bo faktycznie o to tu też chodzi. Trzeba mieć nadzieję, że latem spotkamy się znowu i damy ostro do piecaaaa!

P.S. Z kim tańczyłem podczas bibki, bo zapomniałem się przedstawić i pożegnać nazajutrz... :/

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 22:12:42 
Klubowicz

w moim niby więcej piwka się mieści ale troche przecieka ;) jak tylko będzie następna okazja to opijemy temat :) i poscigamy się. a tak jak napisałeś, najważniejsze że była fajna zabawa :) no i żeby jeszcze kiedyś była.... a twoja A3 jest wypas, ładnie się na nawrotce zachowuje... nie to co mój autobus :(

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2004 22:26:18 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> M A C I E K tanczyles z moja kobietka - fajna co :): a co do czasow to i tak bede mial lepsze na kolejnym zimowym* niz niejedno quattro. ->

*zimowym bo na letnim mnie chyba nie bedzie z racji tego ze bede chyba zagranica i lipa. :zly: :zly: :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 05.lut.2004 00:00:31 
Użytkownik

no to gratulacje UFO! faktycznie masz bardzo urodziwą kobietę i na dodatek fajnie tańczy!
Piotr, faktycznie trochę przeciekają te pokale, hehe! dzięki za słowa uznania o "delikatnie niebieskim" A3. Nawrotki łatwiejsze, bo rozstaw mniejszy!
A teraz wszyscy składają modły o zlot letni! :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 05.lut.2004 00:12:42 
Użytkownik

szkoda tylko ze moje ps tylko przeszkadzaly na torze :P
a pucharek dla tego co spalil najwiecej wachy na torze :D
wiec ja albo Leo :peace:
zreszta gdyby nie Krawat to zajabym ostatnie miejsce :!:

Tytuł:
PostNapisane: 05.lut.2004 00:31:22 
Użytkownik

kubazak napisał(a):

to ja poprosze puchar za najszerszy kapeć...
chociaż Mariusz to jeszcze lepszy był bo miał 225 i do tego letnie..a ja zimowe.
ale Volki masz racje. za dużo mocy przeszkadza. dodać do tego kapeć 225/40/18 to juz porażka. raz z Atamanem na starcie strzeliłem ze sprzegła dla jaj. stalismy w miejscu hehe

Tytuł:
PostNapisane: 05.lut.2004 08:31:51 
Użytkownik

migel za kapucie szacuneczek i to ze spuszczona glowa
moze i poslizgi ale jak wyglada :diabel:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1