Maroonio napisał(a):
Cytuj:
Chyba deczko przesadzasz - posty nie znikają za słowa, a raczej za ich brak, szczególnie w takich pięknych kwadratowych nawiasach [ ]
chyba, to się nie zrozumieliśmy, ja nie zakładałem nowego tematu, tylko odpowiedziałem na pytanie które ktoś zadał....chyba, że do Szanownych Moderatorów trzeba pisać w nawiasach....
Cytuj:
Rano jak otworze techniczne to edytuje od 3 do 6 postów, ale juz trace cierpliwość i nie raz cos poleci
Cytuj:
wchodze rano
nowe posty na ogłoszeniach ... wbijam paznokcie w klawiature ... zgrzytam zebami i edytuje a powinnam kasowac
idę na HP patrze wilkiem na Fun i golizne
a potem łykam persen i idę się odstresować do warszawskiego
No przepraszam w imieniu wszystkich ale wydaje mi się, że jak ktoś zgadza się być moderatorem, to wie, że zawsze będzie ktoś kto nie siedzi na tym forum cały czas i popełni błąd bo nie zna regulaminu na pamięć
Wiem o co koledze chodzi.
Zadarza się czasem tak , że pan Łoś napisze posta na forum technicznym o nazwie: "Help, wystaje słoma z wydechu ...", po czym Ty odpowiadasz na takiego posta zanim moderator go zauważy.
Mod jak zobaczy taki temat to powinien go bezlitośnie kasować (co sam robię bezwzględnie), a wtedy Ty jako odpowiadający w temacie możesz odebrać to jako atak na Ciebie, co w rzeczywistości jest tylko atakiem na pana Łosia.
Niestety nasza praca jako modów jest społeczna i nie ma 24h ochrony przed niepoprawnością pisania postów na forum.
Myślę że temat wyczerpałem.
VTC