Witam
To znowu ja
Szukalem auta ogladalem nie tylko audi bo i za paskiem b5 (01-02) sie rozgladalem no i sie zalamalem.
Wszystko co widzialem to lekko rozbite jak mowil sprzedawca o tu patrz pan zarysowany byl no i faktycznie tak bylo tylko ze z drugiej strony auto zmielone szpary w drzwiach, krzywe drzwi ehhh sam zlom na polskim rynku aut uzywanych.
Ale..
znalazlem jednego rodzynka (na pierwsze ogledziny) autko nie roztrzaskane wszystko ladnie nic nie krzywe w srodku czysto pachnaco wszystko na swoim miejscu tzn. takie drobiazgi jak komplet w kole zapasowym wraz z wszystkimi drobiazgami, komplet kluczykow, zmieniarka.
Auto to audi a6 99 rok 2,5 TDI Avant (klima, ksenony 4 poduchy, komp, esp, ele szyby, lusterka, telefon)
Niestety bez Q
czyli prawie ideal.
W tygodniu pojede sprawdzic i moze jednak obejdzie sie bez zdrady Audi
Mam tylko jedno pytanie o ten silniczek.
Nasluchalem sie ze silnik jest nierewelacyjny ale nie wiem w jakim sensie bo ze 3x drozsza obsluga serwisowa (rozrzad) od 1.9 TDI to wiem ale czy cos jeszcze?
No i podobno pali duzo 1.9 palil nie iecej niz 7l a ten podobno i w 10 sie w miescie nie zmiesci czy to prawda ?
No i ogolnie jesli ktos cos moze podpowiedziec to bardzo prosze.
Pozdrawiam
ps. nie wiem czemu wszystkie piec szyb jest takie same (firma nr) to trzy tylne sa innej firmy ? tak a byc w avant czy moze byl strzal w dupsko?