Witam. Mam podobna sytuacje z moim Audi 80 koniec 94', kupione zostalo w Niemczech z oryginalnym przebiegiem 156tys i juz wtedy byly problemy...wiec moj stary stwierdzil ze pojedzie do jakiegos mechanika w okolicy od pomp...oczywiscie wizyta nic nie dala. Gdzies wyczytalem ze trzeba pompe wyczyscic wiec dmuchnałem jej sprezarka 11bar. Falowanie obrotow sie skonczylo ale silnik dalej szarpal... Jakis czas temu kupilem na stacji Orlen preparat ktory czysci uklad paliwowy i o dziwo autko prawie calkowicie przestalo szarpac
Teraz szarpnie lekko przy bardzo duzym obciazeniu np 5 osob w aucie pod gorke na 5 biegu przy 100km/h albo z zapieta,zaladowana przyczepka...Narazie wlalem 100ml tego preparatu na 20L ON na probe ale zostalo mi jeszcze 150ml wiec w najblizszym czasie wleje reszte i zobacze...Ostatnio bez problemu poszla 180km/h a spodu jeszcze nie bylo
wczesniej nie bylo mowy o takich predkosciach bo albo szarpalo albo sie mulila przy mocnym wciskaniu gazu...Moze ktos juz probowal mojej metody albo sprobuje wiec prosze o ewentualne komentarze i opinie. Pozdrawiam